¤30 juni- Sista juni kvällen¤

Go kväll på er:)


Hur har ni haft det i dag? Någon HÄRLIG värme vid er? Här har det varit jätte skönt. För en gång skull (mitt i veckan) åkte jag occh anna och badade:). Sen kom vi hem någon timme innan vi skulle till Tofta. Det var ju varpa träning där ikväll med dom vuxna.  Jag kasta ennu som ungdom men det är värkligen roligt att kasta med dom vuxna för dom är så duktiga ocg der en så bra upp lägg på hur jag skall kasta precis det kastet. <underbart bra tycker jag för det ger så himmla mycket! JAg vet att ingen av kastarna läsre detta men jag vill värkligen tack för allt jag har lärt mig under dom få gånger jag har varit med er och kastat, NI är GULD värda! Men det var väldigt mysigt väder ikväll med:). Vi tränade in ca 3 h:). UNDERBART måste jag såga och det gick så hinnla bar för mig också:D. Jag är så glad och mår så bra just nu:D! I morgon fyller Syster (anna<3) 17 år! GRATTIS på dig ÄLSKLINGS syster i förskott<3<3<3. Jag Älskar dig till Universums slut (som inte eksisterar för det blir ju bara större och större).  Men nu skall jag chatta med Nora:). Ha det bra:)



<3

¤ Stranden med syster-30¤

Hejsan:D


Kommer precis från stranden/bryggan här i klinte! Där jag och syster (Anna) vart nästan hela dagen hitils:). Vi har mäst solat men jag har badat 3 gånger i dag:D. Men varmt i vattnet var det inte tyvär:(. Men det har varit skönt endå:). Nu skall syster och jag ut i familjen Hallgrens trägård och spela Voley boll:). ( Ingen är hemma;P) Hahaha. Men ha en fortsatt bar dag:), s hörs vi i kväll:)



<3

¤29 juni- kvällen på cykel¤

Hallojsan:)


Nu är jag tillbaka vid datorn igen;). HAr varit ute med syster (Anna<3). Som ni kanske redan klurat ut så cyklade vi:). För vi SKALL börja att träna:). Vi har tänkt ut värsta planen:). NU skall ni få höra:). På Måndagar skall vi först gå en runda för att värma upp sedan skall vi jogga samma runda. På Tisdagar är vi lediga;). Onsdagar skall vi göra samma att vi går och joggar. Sedan på Torsdagar skall vi cykla det vi cyklade ikväll. Men effter som att syster<3 hadde ont i sitt ben bestämde vi oss för att cykla istället:). Tog en snabb dusch efetr cyklingen och gud vad det va skönt:). När man svettas så får man duscha av det:). Plus att man känner att man värkligen är värld det:). Tog en Melon glass nyss med;). Bara en vanlig skiva melonfast jag har satt melon biten på en pinne och sedan lagt ner den i frysen:).  I morgon skall jag och syster (Anna) åka till klint och bada:). VI åker med pappa dit så det blir nog ingen tid för att göra något inlägg inan:(. Men jag kämpar för att hinna det;). Kanske blir det lite bilder med:), från stranden:). Nu skall jag gå upp och göra syster (Linnéa<3) sälskap vid tv:n. Myssa en stund tills jag blir trött:). 



<3 

¤ mys kväll igen-29 juni¤

God kväll på er:)


Jag och familjen hadde det jätte mysigt i dag igen. Vi satte oss ute ikväll igen:). Sen effter maten spelade vi lite badminton:). Väldigt mysigt:). Men nu vet jag inte vad jag skall göra mer än att jag skall kolla lite på några bloggar:). Sen blir det nog lite tv tittande:). Får se om det är något roligt.


Bilden tog jag innan jag och mamma åkte till roma:). Skall plocka upp maten nu:) Vi hörs snart igen;)



<3

¤ 29 juni- Värmen är här på allvar¤

Hejsan:)


NU har jag varit ute i solan sedan jag gjorde det förra inlägget. Med systrarana blir det inte alls så tråkigt att få färg på kroppen:).  Först spelade jag och syster (Linnéa) kubb och lite strand tennis. Sen spelade jag och syster (Anna) lite mer strand tennis. Sen låg vi ner och solade en stund. Det var faktist väldigt roligt att vara ute i dag:). Nu sitter syster (Anna) och kollar i ellos katalogen:). Vilken glädje det blev när vi nyss var ute vid brevlådan och så vad som låg i! JAAA:D. Så den tänker jag ta över snart:). Så vad gjorde ni i dag då? VAd blir det för er i kväll?



<3

¤ 29 juni¤

God morgon:)


NU har jag suttit och sätt på¨sommar lovs morgon 09:P. Det är nog ett av dom sämsta lov programen någonsin! MAn blir väldigt lätt uppsträssad på dom som leder det (Ola och Nick) Men det är med ett jätte bra program och ett helt okej bra program:).  I dag MÅSTE jag fixa ute vid hundarna! Sen skall jag klippa gräset;). Men när jag klipper gräset kan jag sola samtidigt:D hur bra som hälst! Vad skall ni göra i dag?



Det har varit lite dåligt med bilder:/ så här får ni två ego kort:P haha:) NU skall jag ut och börja fixa allt;) Ha det bra så hörs vi snart:)


<3

¤ 28 juni-Kvälls mys¤

Hejsan:)


Jag har för en liten liten stund sedan suttit ute med hela familjen i trädgårds möbeln med fult av mat på bordet:). Jätte mysigt:). Pappa hadde grillat köt och vi hadde färsk potatis och massor med anndra grönsaker:). Sedan så åt vi en rabarber paj som jag och syster (Linnéa) gjorde precis innan:). Men dagen blev väldigt bra i dag:). JAg fick välja mellan att åka till stranden direkt och städa HELA huset själv i morgon , eller att inte göra något alls. Vi löste det så här;). JAg hjälpte mamma att städa huset sen åkte vi till sand hamn och badabe:). Jätte skönt:). Sån åkte vi till klinte för att hämta anna efter så vi köpte rökta räkor också:). Sen gjorde vi maten och nu har vi ju ätit:). Tack för en mysig dag:). Vad gjorde ni i dag? 



<3 

¤ 28 juni¤

Halloj:)
Nu börjar det bli dags att ta sig utåt mot solen:). Skall börja att sola alltså;).  Först skall jag göra i årdning i hund gården:P. Sakanr Systrarna (Linnea pettersson och Anna<3).  Det är nästan ingen idé att sitta vid datorn för det är så segt på internet för mig:/. Vad skall ni göra i dag? skall nog fråga mamma om vi kan åka till stranden:). HA det bra så hörs vi senare i dag:)



<3

¤ bilder från den 27 juni ¤

Här kommer bilder från den 27, i går. Tyvär orkade jag inte fixa med dom i går så dom kommer i dag istället:).

Min mummsiga mat som jag fick av mamma när vi åt och lysnade på musiken som spelades på Féstivalen:)



Syster (Linnéa) och jag:)


Det var jätte mysigt att gå omkribg med mamma i sommar afärerna:) Tack för dagen mamma:)<3


<3

¤27 juni¤

Hejsan:)



Nu är jag hemma från katterna:P. Det var sista gången för i den här gången som  vi var där:P.  Just nu pratar jag med Tove<3 som är på sandviken med massor med roliga folk:). Skall sluta att skriva nu så jag kan prata med söta tove:)<3


<3

¤27 juni-Hemma nu¤

Hejsan:)


Nu har vi kommit hem från en stads dag;). De tblev så att mamma åkte och fixade något medans jag och syster (linnéa) var på fektnings tävlingen:). Sen runt kl12 åkte jag och mamma till singer song wrighter féstivalen;). Där sjöng Ville blom gren och sen någon som jag inte mins vad hon hette:P. Men ialf det var fler som sjöng med det var dom två som vi lysnade på:). Medans det sista tjejen sjöng så åt jag och mamma mat:). Jag en kacka med kykling röra, mamma en bakad potatis:). Det var jätte gått:)! Sen bestämde vi oss för att gå runt i "sommar afärerna" dom afärerna som har öppet på sommarn;). Det var mys. Sen gick vi in i en afär som hadde pippi tröjor:). En sån där vit med glåa och röda ränder, vi ha pratat om att försöka hitta en (vi betyder jag ,anna,linnéa och mamma) i dag köpte mamma en. Det var inte precis så att det var någon annan en hon som kunde köpa den. För varken jag, anna eller linnéa skulle ha haft råd med den:/. Den lostade 1000:- lite för mycket för mig:(. Men nu är jag jätte tröt:/. Skall hjälpa pappa med att göra salad nu. Sen kommer någrta kort från i dag på min mat:). Ha det bra så länge!


<3

¤ 27 juni¤

God morgon:)



Hur mår ni? jag mår bra:). I dag skall jag och syster (linnéa) till stan. Vi skall på fäktnings tävling:), men bara för att titta på såklart;). systers kompis är fäktare:) Sofia:). Men nu håller vi på och pratar om att vi skall göra något annat, så jag har lite svart att bestämma mig om jag skall åka med syster eller mamma:/. För jag vet inte vad vi skall göra med mamma, men jag vill göra något med henne:). Men med syster med. JAg tror att om jag hittar något att göra med mamma så vill jag göra det:). Kollar på Hela gotland just nu. Vad skall ni hitta på i dag? Några planer?



<3

¤ mys kväll 26 juni¤

Hejsan:)

efter en varm dag med mycket solande är det helt pärfekt att se på film och mysa i soffan:). Just det skall jag och syster (Linnéa) göra nu:). Hon tycker att jag skall engagera mig lite nu;). Men vad vi skall se på nu tills den fimen vi skall se på tv börjar vet vi inte:P. Nu är pizzorna snart klara:). Vad skall ni göra i kväll? Ha det bra:) så hörs vi:).


<3

¤ tävla hoss foki¤

Hejsan:)

Tänkte tipsa om en tävling där du kan vinna grejer till dina naglar. Mer om vad du kan vinna och hur du gör ser du här
http://www.bloglovin.com/m/34133273/0 Så kolla in där nu:)


<3

¤ 26 juni sola, sola, sola¤

Solen är uppe:D


Det kan inte vara bättre väder (eller det blåser lite för mycket men annars:D). Det är skönt att det blåser om man skall sola:). Så först har vi systrar varit vid katterna från nio till tjugo i ellva:). När vi kom hem gick vi nästan direkt ut och la oss på ett bord;) och solade enda tills nu:).  Jag hoppas värkligen att ALLA har haft b,lika bra väder som vi har haft:). Det har ju varit det ultimata vädret för sommar:) eller vad säger ni? Om ca en timme skall jag med mor och kanske båda systrarna till staden och jag skall köpa "diamanter" till naglarna:). Kom på att jag kan ju köpa på panduro för där kostar det ca 19:- för 300 stenar. Jag blev väldigt glad när jag gick in enn snabis på min blogg tidigare:) För mig är det här mycket. Men jag hadde fått 4 komentarer:D tack för det:). Det är en bra början:). I kväl skall mor och far på jobbar fest, så jag och syster (Linnéa) är hemma själva:D. Nu skall  jag gå och fixa mig:)



<3

¤ God natt¤


säger God natt:)<3


¤ Solen har snart gått ned- 25 juni¤

Hejsan:)


Som sagt solen går snart ned och villar sig ett slag, så snart är det mörkt ute. Kvällen har varit bra:) Fick se min favorit film (som jag har sett två gånger nu då;P) Det är ialf "Skicka vidare" Jag älskar filmen! Syater (Anna) och jag satt å gråt hela tiden på slutet! Dom sista minutrarana känner man värkligen att det gör ont i hjärtat! Jag kunde inte andas! Det är nästan lite läskigt hur en film kan få en att känna sig lädsen i ena sekunden! Men så är det med den filmen! Tyvär har ingen av mina systrar fotat kläderna jag köpte ennu (eller jag behöver hjälp men att ta kortet för jag skall ju vara med på bilden:P). Så vi får se när det blir av:P. I dag har jag inte tagit några kort eller jo på katterna men kameran är nere och jag är uppe:P. Från och med nästa vecka kommer jag nog vara ganska mycket i roma:P. För mamma<3 sa att dom skulle öpna utomhus badet då:D. Äntligen! Men nu komm jag på att jag tog två bilder i morse;) men vebb kammen;) Så här kommer dom





Så nu skall jag kolla runt lite på olika bloggar:) Ha en bra kväll nu:D Så hörs vi:)


<3

¤25 juni¤

God dag:)


Nu har jag och syster (Linnéa) varit och matat katterna;). Dom ville bara leka inte mysa med oss:P. Men nu ville jag öva på låten (som jag skall sjunga den 2 juli klockslag står nog snart i tidningen:P). Men internet ät jätte segt:/ låter det ladda en stund så får jag  se om det går sen;). Hur är vädret vid er? Här är det varmt:D! Har solat en aning men jag trodde att jag skulle dör på allvar! Så jag gick in till systrer (Linnéa) igen och såg på film som hon ser i små bitar på youtube.


<3

¤24 juni¤

Go kväll på er:)



Har ni haft bra väder i dag? Det har jag. Nästan lite för bra väder;). Nej men det har varit väldigt varmt ialf;P. Det kändes nu när jag cyklde hem från katt ungarna. Jag och syster (Linnéa) Är katt vakter till kusinernas katter ( 4 kattungar och mamman). Det är ganska så mysigt för vi får låv att vara där lite med så att katterna får sälskap:). Mys mys:). Skall ta med kameran så ni får se lite bilder någon dag;). Sen åkte vi till stan (Mamma, Anna och jag). Vi köpte biljetter till Tiljans. Så nu kan Hela familjen se på när jag sjunger:). Det skall bli så himla roligt:D. I dag när jag tränade gick det faktist ganska bra:). Men om jag övar varje dag tror jag att jag fixar det svåra:D. Skriver kanske något mer i kväll vi får väl se;).



<3

¤ solen väntar¤

Nu skall jag gå ut på balkongen. Där det är äckligt varmt och där skall jag sola. Jag skriver sen om jag är vid liv när jag har solat klart!


<3

¤Is kall 24 juni¤

Hejsan:)


Effter som att det var så varmt i går och det även är varmt i dag så kommer här ett tips på något gott som släker törsten och kyler ner dig:)




Supper lätt att göra:). Man fryser Apelsin juice i irbits formar. Sen Lägger man apelsin is bitarna i en plast påse och slår en kavel öve några gånger (eller bara något väldigt hårt;). Sen lägger man upp det i ett glas:) 


<3 

¤ 24 juni¤

Hejsan:)



Jag behöver värkligen träna på låten! Men grejen är den att jag kan ju inte spela piano. Så när jag skickade in piano akorden så vet jag inte hur högt eller lågt den ligger:/. Så det blir en överaskning för mig om man säger så:P. Men anntagligen är det samma som i filmen:). Men just nu vet jag inte riktigt hur jag skall sjunga den på två ställen:/. Inte alls bra:(.



<3

¤ Dagens bilder-23 juni¤

Hejsan:)



Nu kommer lite bilder jag tog i dag i trädgården här hemma:). Förövrigt har det varit väldigt varmat i dag! Solade inte så mycket för jag satt mäst vid datorn och fixade;P. Men njut av bilderna:)







 



Ja det var bilderna:). Nu är jag riktigt trött:/ Skall nog försöka att fixa mig för att sen gå till sängen och sova:)

God natt på er<3

¤23 juni¤

Skall inte familjen stötta en när man får göra något som är roligt? Mamma och Anna håller på och tjatar om att jag inte klarar den låten jag valde till Tiljans.  Jag vet att jag inte riktigt klarar att sjunag lika högta (ljud nivå) som när jag sjunger allt annat på låten. Men jag kommer upp ditt jag skall! Jag vet det.  Men jag behöver ju deras stöd för att klara det! Det funkar inte annars! Jag tror att jag skall gå någon stans utom hus och sjunga där ingen hör! Tills jag klaara det så jag vågar sjunga här hemma innan alla måste säga massor. Blä för sånt här!



<3


¤ dagens mat 23 juni¤

Här kommer bilder på min mat:)
 



<3

¤ Tiljans Talanger¤

Hejsan:D


En sak som jag glömde att skriva i går, som var det Bästa med hela dagen enligt mig;). Det ringde till min mobil när vi stod på H&M. Det var först någon som frågade mig med jätte mörk röst om det var Lisaa där.  Jag svarade ja, sen hörde jag vem det var;) (när personen blev lite mer säriös:P) Det var Rolf (från Tiljans) som ringde. HAn började med att säga, kl. 10 i 10 eller 09.50 skall du vara i Hemse och sjunga för oss (eller först upprepade han tiden säkert 5 gånger minst;P). Jag blev JÄTTE glad:D. För er som inte vet vad Tiljans Talanger är så är det en Talang jakt här på Gotland som nog är en av dom största. Det är GT (Gotlands Tidningar) som håller i det. JAg har varit med 3 gånger innan. Första gången när jag var 6år dåv ar året 2002. Sen har jag varit med två gånger till. Av dom tre gångernahar jag varit med i Final 2 gånger:). Det är en underbart rolig tävling:). Nu har jag kommt till första provet eller vad man nu skall säga att det är. JAg skall sjunga för dom på morgonen och sen får jag se om jag kommer med till först uttagningen:) villket är mitt första mål. Att komma med till första kvällen:). För jag vet hur hård konkurensen är! Det brukar nästan vara läskigt:(. Men Jag Gör mitt alra Bästa! 



<3

¤ 22 juni ¤

Hejsan:)


Nu har jag kommit hem från att vi var vid KArolina. Som blev 19 år i dag:) Ett stort GRATTIS till Dig:D! Det blev nästan så att vi åkte direkt till Karolina effter att  jag och syster (Linnéa) kom hem från stan;). Jag hittade en T-tröja, en koffta/cardigan och två par tigths:P. Kansk kommer det något foto i morgon:).  Men en det var jätte roligt i dag:). Nu skall jag nog försöka att ta mig upp till tv:n och se lite på två och en halv männ;) haha. VI hörs i morgon:)



<3

¤ 22 juni¤

Hejsan:)



NU skall jag och syster (Linnéa) gå till roma ca 6km. Sen tar vi en buss till stan:). Så i dag bir det sommar REA! Härligt härligt:P. Men får se om jag hittar något:).



<3

¤21 juni¤

Hejsan:).


TAck ni som röstade på mig i bild tävlingen:). Det räckte tyvär inte hela vägen. Men grattistill hon som vann:).  NU har det börjat att fixas där nere för i kväll:). Det låte väldigt mysigt och nu tror jag att syster (Anna)  har börjat att kavla marsipan:). Frågan är om jag nog inte skall ta och börja fixa lite jag med. Fast jag har inte så mycket att fixa:P. Förens i kväll. Men det fins nog något för mig att göra nu med;). Vi hörs sen lite senare:)



<3

¤20 juni¤

Go kväll på er:)


Har dagen varit bra? Jag har haft en okej dag. Det enda jag gjorde var att baka socker kakorna:P. Anna förvandlar dom just nu till prinsess tårtor:P. Eller lägger i fylningen om man hälre vill säga det så;).  Sen började jag läsa " Min typ brorsa"  den värkar vara bra:). När jag såg framsidan första gången tänkte jag " Gud villken sommar bok" Som sagt det blev ju att läsa den nu i sommar:P. Jag vill på minna er om att ni ennu kan rösta på min bild i tävlingen. Kolla på inlägget under detta;). Nej nu skall jag gå ner och fota när syster (Anna) fixar tårtorna:)


<3

¤ Röst¤

Hejsan:).


Har anmält mig till 
 www.piiigeliiin.blogg.se foto tävling:) Jag har fotat bild nr4. Gå in och rösta gärna på min om ni tycker att den är fin:) eller någon av dom andras bilder:). Men gå in på hennes blogg och rösta:). Tävlingen pågår bara i dag så gå in derekt och rösta!


<3

¤20 juni¤

Hejsan:)


Hur är det med er? Blev det sent i går?

Själv var jag kanske uppe till halv 12 så jag är pigg och glad i dag;). Eller jag sov länge i morse (för att vara jag). JAg vaknade i morse vid halv 10 av att Mamma<3 kom med smulltron till mig:). Dom var jätte söta och goda:). Tack för dom Mamma<3. Men då gick jag upp sen när jag hadde ätit upp smultrona;). Sen år jag frukost, själv för alla andra hadde redan ätit:(. Sen började jag vid kl. 11 att baka socker kakor. Som syster (anna) skall förvandla till prinsesstårtor till i morgon:) då vi skall fira mig:D. Men nu är jag färdig med all bakning;). Det tog en stund. Men nu vet jag inte vad jag skall göra:/. Kanske sola eller kasta lite varpa? Får se vad det blir senare;). Vad gör ni i dag?


<3

¤ sova gott¤

Go kväll:)

Nu börjar jag fundera på om jag skall gå och lägga mig. För det är bara tråkigt att vara uppe. För det fins inget att se på tv och jag har inget att göra. Hoppas att ni haft en bra dag:) det har jag haft:). Men några fler inlägg för i dag blir det ialf inte. Så till bloggen blir det god natt nu:). Får se hur det blir med att sova:P


<3

¤ Blogg tips¤

Hejsan:)

Alla som skriver blogg strävar nog mott att bli en bättre bloggare. Men vad inebär att vara en bättre bloggare? För mig är det att dom som läser min blogg tycker det är intresant/roligt att läsa min blogg? hu gör man det intresant? Vad är det bästa och sämsta med min blogg? Skulle gärna höra saker som jag kan förbättra och jag vet att det är ganska många sakker. Men villka saker är det jag borde förbättra? 


<3

¤ 19 juni¤

Jordgubbs tårtan!

Det har blivit en tradition att vi alltid gör en jordgubbs tårta här hemma på Midsommar afton:). Så här kommer bilder från när vi skulle äta tårtan:) (jag gjorde hela tårtan själv;P)

Mumms med Jordgubbar:)

Tårtan:)

Jordgubbar på en tårta

Från tårtan....

till tallrik



Här var alltså bilderna. Jag har inte hunnit att göra så jätte mycket i dag. Eller först åkte jag till stan med Pappa och Linnéa. Jag och Linnéa gick på stan en stund. Jag skulle lämna tillbaka ett par balerina skor, men din sko var stängt:(. Så nu vet jag inte om jag kan lämna tillbaka skorna:/. Men sen handlade vi på maxi. När vi kom hem  sen fixade vi lite midsommar mat:). Mummsigt värre;). Efter tog jag det lungt i kanske en kvart sen fixade jag färdigt det sista på tårtan:P Jag gjorde tårt botnen i går kväll:). Vad har ni gjort i dag? Nu sitter jag ich målar logga till Pappas företag. Snart har alla i familjen gjort det, bara jag och Anna kvar:P. Men dom anndras (mammas,pappas och linnéas) är finast:P. Jag har inte så bra fantasi, eller det är just det jag har men lite konstig sådan:P. Får se hur det blir sen:P Ha en fortsatt trevlig Midsommar kväll:D

<3

¤18 juni¤

Hejsan:)


Hur mår ni? jag mår bra:) fast jag har lite träningsvärk i låren och armarna från igår:P. Men det vr det värt:). I dag har jag lagt upp alla bilder jag inte hunit lägga upp innan dom senaste dagarna. Förlåt mig att jag inte gjort det tidigare:/. Men i dag har jag tagit det lungt. Vi plockade upp lite i dag bara så att detinte skulle vara så stökigt i morgon. Men dammrotorna ligger ennu och stökar i hörnenena:/. Men men, vad gör lite dammrotor i hörnena så länge man mår bra? Jag har bakat en tårt otten i kväll med:). Till jordgubbs tårtan i morgon:).  Men i morgon skall jag ta lite kort, får se när dom kommer upp bara;). Ha det bra i morgon allihopa nu:D


<3

¤17 juni¤

Här kommer då bilderna från igår:D. Världens härligste dag med Klassen:D (elle nu måste jag nog säga min gamla klass:( ) . Vi var ialf på boda borg för dom sista pengarna i klass kasan:) Tack för igår och alla dom härliga åren:D
Jag kommer att sakna er otroligt mycket<3!



vi klarade uppgiften i detta rummet:D (Jennifer, Emil och Jag).




Så här glada blev vi när vi klarade en bana;D
 
Dags för lite mat (tacos)

Mmm

Här pusslar Jessica i taket:P

Här är sista bilden.

Jätte roligt var det:D

puss<3

¤ 16 juni- bad med syster¤

Ja i går när jag sa att jag skulle ut och sola så kom syster (linnéa) och frågade om vi skulle åka och bada:D. Så klart ville jag det för det var så varmt ju! Här kommer lite bilder:)













Det var inte så varmt i vattnen men jag var i två gånger;)

(förlåt att det inte kom upp på rätt dag och långt efter)
Puss<3

¤16 juni¤

God kväll


NU sitter jag här uppe vid tv:n själv ikväll igen! Kan ingen hållamig sålskap längre än till 10? Men innan syster (Linnéa) gick ned stt vi och såg på gilmor girls. Om man tänker effter hur mycket ser man inte på kärleks filmer/serier på tv? Det är nästan äkligt när man tänker efter ju! Men endå det är ju så guligt när dom kysser varandra, när dom gör det i smyg och även om dom inte gör det i smyg! Man blir ju helt borta ibland. Som att tjejen7killen på tv:n är någon man känner eller att det är en själv! Det är ju klart att jag vill va den där tjejen på filmen som får den underbara killen! Som att Prinsessan finner sin Prinns! Men man får nog nästan räkna med att man kanske inte får det värkliga perspektivet på allt. För när jag var tsm medJesper så kände jag inte som det ser ut att dom känner på filmen. Jag tyckte om han mycket men art var den där film kärleken? Antingen är det äkligt överdrivet på film eller så har jag bara inte funitt den rätta kärleken ennu? Jag vet inte. Men vet ni vad en sak vet jag och jdet är att jag har för hoppnings vis lång tid på mig att ta reda på det:D. Har du funnit din kärlek? Är han/hon din nu?



Pussa och god natt på er<3

¤16 juni-Hejsan¤

Hejsan:)


I dag vaknade jag vid kvart i nio. Så då gick jag och fixade llite frukost och sen satte jag mig vid tv:n vid ca nio. Sen satt jag och såg på sommarlovsmorgon;P. Men i dga var det ju blu water hige sesong 3! JAAAA:D vad jag har längtat! Men tyvär är det bara varandan dag, så det är bara två gånger i veckan:(. Men sen har jag solat och ätit lite:). NU skall jag nsart ut och sola igen;) haha man vill ju bli brun! Villket jag värkligen inte är nu:(! Vad har ni för planer för i dag? Hörs sen i kväll!


Puss<3

¤15 juni¤

Hejsan hoppsan:)


Nu har jag varit vaken sen ca8 i morse. Har inte gjort så mycket. Suttit vid datan, sett på tv, gjort maat och hämtat posten. Men det värsta är att jag har inte gjort dom tråkigaste sakerna ennu:/. Jag lovade pappa att jag skulle fixa i undgårde. Plus att jag ennu måste städa på mitt rum (eller vika ihop kläder från mitt golv) men det är ju sånt man måste göra så snart försviner kläderna in i min garderob:P.  Jag ringde till Jennifer<3 och frågade om hon ville sova här i kväll, det ville hon men hon var hemma själv så hon skulle kolla om det var okej först. Så hon skulle ringa mig igen lite senare i dag:) hoppas att det går såklart :D



Så ser jag ut i håret (eller nästan ialf) blomman har rammlat av



Här är min mat:) 
Kokade pasta. Sen skärde jag upp massa grönsaker. Rädisor,gurka,paprika och avokado. Paprikan passade inte riktigt in.    

Men nu skall jag gå och städa mitt rum då. Sen fixa hundgården. 

Puss<3
 


¤Tävling¤


Ja som sagt! gå in och anmäl dig till tävlingen! Det har jag gjort! Man kan vinnaen plattong och en ögonskugga:)
Lycka till om ni är med i tävlingen

www.madebykissekattens.blogg.se

¤ Korna i hagen¤

Här kommer rästen av bilderna från igår!




Sen såg vi attdet var kor i hagen:) Eller när vi gick förbi började en av korna att skutta omkring:D Den såg värkligen söt ut:)



Korna i hagen<3



¤ 14 juni kväls promenad¤

Som sagt en liten promenad med syster (Linnéa)för en stund sen. Vääldigt kort men ändå myss såklart;) (jag trötnade jätte fort på att gå så jag frågade om vi kunde vända och det gjorde vi då:P) Här kommer ialf bilder:)


Syster<3

Hon får bjuda på den;)


Men efter som att vårt inter nett är segt och jag inte orkar att fixa med sega saker så skall jag se på film i stället;)
God natt på er alla:) Pussar<3

¤14 juni¤

Hejsan:)


Nu är jag hemma för anndra gången i dag typ;). Nej men jag kastade varap i dag:). Det gick bra:) kom tvåa:)! Sen åkte jag och mamma snabt hem och duchade och fixade oss snabt. Sen åkte vi på student fest hoss kusin Karl:). Det var roligare än vad jag trodde faktist. Fast jag pratade ju förstås inte så mycket med Karl:P. Haha:P. Effter som att internet är så segt så tänker jag hitta på något annat att göra nu
Så här super fina (tycker ialf jag) blev mina naglar i fredags:D


Puss på er<3




¤13 juni¤

Hejsan:)


En till avslutning i dag;). Men i dag var det systers tur (LIinéa). Vi var i almedalen vi Scenen.
Jag fixade systers hår så jag gick upp vid kl.6 i morse! Inte någon sov morgon första dagen på sommar lovet. Fick träffa Tova<3 med:). En av världens sötaste personer måste jag säga:D. Inta blir det nå bättre i morgon heller. Då är det ett Par DM i varpa:). Jag hadde ingen från klubben att kasta med så jag skall kasta med någon från en anan klubb:(. Hoppas det är någon rolig! Jag har ätit onyttigt hela helgen/veckan:( så nu får jag göra något åt det! Jag går ut och går springer lite med;) (kanske 2cm som vanligt;P)

Pussar så länge:)

¤ 12 juni Bilder från sista dagen¤

Här kommer bilder från igår.

Hela 4-5-6:an sjunger i kyrkan!




Här är den UNDERBARA Klassen! När vi gjorde vår ploj grej (vi sjöng grease)

Här tågar vi ut ur kyrkan med Vår bil:D

Haha:) Killarna:)

Henne kommer jag att sakna alra mäst när jag inte får träffa min Jennifer varje dag! JAg låvar på hella mitt liv att jag och Jennifer<3 SKALL hålla kontakten! Hon är min allra bästa vänn!<33

¤ 12 juni¤

Nu är det  SOMMARLOV 


Jag komm nyss hem från en underbar skola avslutning! Först fixade jag Paulas hår när vi kom till skolan:) det blev jätte fint:). Sen samlades hela klassen och pratade innan vi gick till kyrkan. När vi va i kyrkan så fick vi höra på när folk7klasser sjöng och så sjöng jag själv med:). Det gick bra.  Men det allra roligaste var när Vi (6:an) Sjöng We go togheter (från Grease) Vi hadde fixat en bil (i plajwod). Så sjöng vi litte sen när det kom ett mellan spel i låten (effter att man har sjungit massa konstiga meningar te.x Ramma  ammma lamma, Kedinke kedinke dong) Sen hadde vi bilen bakom oss så gick vi in i bilen och då bärde vi bilen (när vi sjöng we allvays be togheter) Så gick vi ut ur kyrkan:). Sen läste Berne upp massa dikter om var och en i klassen så när man trodde att det var sin dikt så skulle man gå framm till Berne! Riktigt roligt (jag skriver in i kväll vad Berne sa om mig) Snart skall vi in till stan och hämmta Linnea. Sen skall vi till Bruna dörren (pizzeria) Och äta pizza där:). Hur var er skol avslutning?


Pussar<3

¤11 juni¤

Hejsan:D


Nu är det bara en dag kvar i Hogrän skola! Som jag har gått i så otroligt många år! Jag trode nästan att det alldrig skulle ta slut och  den tanken kändes så säker. Men va händer nu då? Jo jag slutar ju där i morgon! Men i dag fick vi belöningen för att vi läste så många sidor! Våra lärare skulle försöka att klara av lite saker men om dom inte gjorde det så skulle vi först få kasta grädde på dom och sedan slänga dom i en bebis pol! Vi fick göra båda sakerna! Hahah! Men det var inte det enda vi gjorde i dag. Sen fick i glass av lärarna som pris för nyhets frågorna:P. Sedan var jag i biblan för jag och några andra visade upp biblan (vi har ju renoverat den). Sen kom det bästa! Vi hadde det årliga vatten kriget! (alla 6:or får ha det mot sin lärare). Men det var bara 4st 6:or mot berne (en av vår lärare). Men det var grymmt kul! Alla små barn stod uppradade bakom dagis stacketet (dom flästa stod och skrek LISA, LISA, LISA!) haha:). Världens bästa dag! Men i morgon kommer jag att gråta tusen tårara av både glädje och sorg!  Men här kommer lite bilder från vatten kriget!


Så såg jag ut innan vi började:)

Sen körde vi för fullt!



Där är det vist någon som ramlade i:P
 

Det var alla kort från Vatten kriget:D Tack Jennifer  och Bellea för att ni fotade dett hela:) Det betyder mycket för mig:)
Nu har jag inte så mycket mer att säga en att i kväll har jag massor att fixa till i morgon. Jag skall fixa mina naglar, klippa luggen,göra tårtor och vid kl.7 skall vi till skolan och fixa till i morgon:) Så jag får väl börja fixa nu.

Pussar<3

¤10 juni¤

Hej på er!


I dag har det varit en kattastrof dag! Jag hatar när det blir så som i dag! Det fungerar så här typ, Vi (4-5-6:an) gör något onödigt så att lärarna blir på dåligt humör. Sen när lärarna blir på dåligt humör blir vi det med.Det blir bara en ond cirkel av allt! Nu längtar jag nog mer en någonsin på att få sommar lov! Men jag borde fixa bilder till skolan men jag har värkligen inte någon lust! För då kommer jag bara tänka på dagen och det orkar jag inte! Så jag mailar nog bara bilderna i sommar till lärarna! Men jag tycker lärarna borde räkna lite med att det sklle bli stökigt nu på slutet endå! För det har varit stökigt hela terminen nästan! Men på slutet blir ju alla så trötta och lite för avslappnade så man släpper loss lite på köpet. Jag var med sista gången Berne blev sur i dag. Det var när vi var i kyrkan och då hördes det ut när vi sjöng på en låt (ialf jag sjöng fast ganska högt) och jag dansade runt lite. Men vadå är det inte meningen att man skall ha lite roligt dom sista dagarn? Jag vet inte om jag tyckte att vi gick lite till över styr? Men jag skulle ärkäna om dom frågade villka som var med på det hela! kl 6 är det träning (varpa) jag vet inte om jag orkar men jag måste ju träna har inte alls hunnit i veckorna att träna hemma:/. Jag skall komma igång (eller jag måste) efter avslutningen:). Nu skall jag kolla igenom lite roliga bloggar (eller ialf kolla på bilderna;) ) Sen skall jag gå upp till soffan och se på tv!


Pussar<3

¤9 juni¤

Hejsan:)


Nu sitter jag j'är vid en dator i skolan;). För vår otroligt snälla (ibland ibland inte) lärare sa att vi fick göra vad vi ville!  Så här sitter jag:D. Vi sluta om ca 20 min:) då åkre jag med jennifer och fixar tvålarna! Det skall bli jätte roligt tycker jag:). Det var alldeles för länge sedan vi gjorde något hemma hoss varandra! Men det var ganska roligt på 5 kampen. Men vädret var så tråkigt! Det regnade lite med:(. Jag vet faktist inte vad jag skall skriva! Bilder från i dag kommer kanske i kväll eller i morgon. Jag har lite att fixa med en text hemma. Det käns som att jag bara skriver nu för att jag skall skriva och då blir det ju bara tråkigt att läsa så lägger upp någon rolig bild i stället!

Så orkar inte lägga up fler bilder;)
Puss<3

¤9 juni¤

God morgon:)


Hur mår ni i dag? Jag mår väl bra, käns nästan som att jag är på väg att bli förkyld! Det är värkligen inte så bra, skol avslutningen är ju om 3 dagar! Men jag hoppas att det värkligen inte är nägon värre förkylning! Men jag brukar alltis djunga på skol avslutningarna, så jag funderar på att sjunga "al by my self" I år. Jag slutar ju 6:an i år och hon sjunger  att hon inte vill vara helt ensam, det är precic vad jag inte vill bli när jag slutar 6:an. Jag vill inte tappa kontakten med monga av dom jag går i 6:an med nu! Är det ett bra låt val?  I dag i skolan blir det 5 kamp. Elever mot lärare! Vi kommer att vinna såklart! Haha;).  Sen följer jag med Jennifer<3 hem:). Vi skall göra tvålar! En skall vår lärare få som vi hadde från 1:an till 3:an. Vi gav henne alltid en grej när vi var små så vi tänkte gära det i år nu när vi slutar. Vi skall kanske lägga i en nyckelring som hon kan ha kvar med.  Nu måste jag gå och fixa mina kläder!


Pussar på er<3

¤ Klänning¤

Jag har hittat den:D
Äntligen







Vad tror ni? jag gillade den inte första gången jag såg den. Men i dag så gillade jag den jätte mycket:)

¤ 8 juni¤

Halloj på er:)

Hur är det med er? jag mår bra:). Skollan var väl bra i dag:). Vi hadde vanlig dag förutom att vi fixade färdigt vägg målningen i biblioteket och sedan fick vi tårta av Tove<3. Det var mummsigt det förstår ni;). Men det är lite tråkigt väder här tyvär:(. Det är mulet (har varit hela dagen sen jag drog upp rullgardinen) och det har rängnat med:(. Men men vad kan man göra åt det? Hoppas på att det blir bättre i slutet av veckan såklart! hälst på fredag! Då slutar jag 6:an!  Som ni redan har fått läst tycker jag ennu att det är både bra/roligt och tråkigt/dåligt. Det kan kännas jobbigt att gå vidare och bli minst igen såklart med man måste ju fortsätta att bli en vuxen mäniska det kan man inte styra och ställa över tyvär. Nu komm jag in på avslutnings spåret igen:P haha tillbaka till min dag nu då;). Jo sen slutade vi effter först lite vanliga lektionenr som te.x läsning, sång övning, mattt och biblan fix! Så nu är jag hemma:) Mamma slutar om en halv timma, så hoppas på att hon är ganska så snabb hem så vi kommer till stan så fort som möjligt för att hitta en kläning! Men nu skall jag gå och fixa mig lite (nyttigt) fika! vi hörs kanske ikväll.

puss<3

¤ 8 juni¤

Hejsan:)


NU är det SISTA veckan i hogrän skola! SISTA veckan med klassen som jag har gått med längst och som alltid kommer att vara den klassen som jag gick/går med längst! Men klassen var mycket härligare innan någon person kom till vår klass! Jag vet att man inte får säga så men persone n har förstört stämningen! JAg saknar den Bästa/förra klassen:(. Men nu är det så här och vi gör det bästa av det den sista veckan nu! JAg kommer att sakna alla!

Nu skall jag berätta hur dagen skall bli;).  Först skall jag till skolan, jag har inte en aning om vad vi skall göra i dag. Men jag är nästan färdig med det jag måste göra i matte boken, sen slipper jag matte! Men sen har vi ju läsutmaning så jag skall nog lässa massor:). Sen när skolan slutar åker jag hem och väntar på att mamma skall komma! Då åker vi till stan och köper klänning till mig:) Nu måste jag fixa det sista innan jag går till bussen. Ha det bra i dag!

Pussar<3

¤7 juni¤

Go kväll på er!


Nu börjar det bli dags att snart krypa upp i soffan framför " I TAKET LYSER STJÄRNORNA"  Som syster (Linnéa) har hyrt! Men först får jag skriva lite om dagen, villket blir väldigt lite effter som jag skrev i morse vad jag skulle göra:P. Men jag fixade ialf det jag sa att jag skulle fixa:). Men sen åkte vi till Karolina och co. Där fick vi först plock mat. Till plock maten satt vi och pratade med folket runt bordet (släckt). Sedan fick vi en JÄTTE gon choklad tårta som Karolina hadde gjort. Sen efter att maten och fikat hade smält lite så gick vi ut och spelade kubb! Tjejerna mot killarna:P, haha såklart har vi inte växt ifrån det ennu (eller jag tycker nog att det är lite en barn grej måste jag säga, vad tycker ni?). Tjejerna ledde jätte länge men efter ca en timmes spelande så började killarna skärpa sig:P. Villket lädde till att killarna vann till slut. Men när vi var färdiga så hadde alla åkt hem så jag fick gå hem. Men det var skönt:). Nu skall jag se på filmen:) Ha en bra slut på kvällen och en bra början på morgon dagen!

Pussar<3

¤7 juni¤

God morgon på er:)


Hur mår ni? med mig är det bra fast jag är ennu lite trött. Men i dag skall jag med familjen på student fest, hoss Karolina (kusin). Det skall bli roligt tycker jag:). Men jag måste fixa lite innan. Jag skall städa mitt rum, fixa vid hundarna, ducha och raka mina ben. Så jag kanske skall fundera på att börja göra allt nu! Men jag kollar på kommande filmer på SF för jag vill nämligen se på bio nu snart! Jag skall spela lite piano med såklart! Haha:) om jag hinner med det måste jag göra. Kl. 13.00 skall jag vara vid Karolina så nu måste jag börja att fixa det jag skulle!

Mycket kärlek till er<3

¤Besök från Indien¤

Kommer ni ihåg att jag berättade om en Idisk kvinna som berätade sagor för oss? Här kommer ialf bilder från den dagen. JAg vill åter igen tacka MArie Andersson (en av mina lärare) som har gett mig bilderna:) Tack så mycket!


Här är när hon precis hadde börjat berätta vem hon var och en lite itroduktion om vad hon gjorde (jobbade med).

Här gör hon en sköld padda med händerna ser ni?

Här berättar hon en saga om varför kobran fräser innan den biter sitt byte!


Sådana här saker tycker jag är roliga. Eller jag tycker det är roligt attt hon fick många att skratta och fick med dom flästa i sagorna, så vi var aktiva;).

Puss<3

¤6 juni¤

Hejsan


Fakta kommer här: Det var 13 år sedan som danmark slog sverige i fotbolls vm! I dag på Sveriges national dag möttes dom, gissa vem som vann?  Jo här kommer svaret Danmark! Sverge hadde jätte många schanser, men tyvär gick det inte sveriges väg i dag! Men det var mycket bra chanser:). Nu skall jag sitta och titta på bilder på bdb och kolla in lite kända bloggar! Ha en bra kväll allihoppa:D


Puss<3

¤6 juni¤

Jag vill börja med att säga Grattis till Sverige! Det är ju national dag:D



Men nu skall ni få läsa om min dag.  Jag gick upp vid halv 6. Sen fixade jag och mamma matsäck, åt frukost  och klädde på oss. Runt halv 8 tiden började vi åka till fårösund. För vi skulle ta båten till fårö. Där var det varpa tävling som jag var med på! Det var roligt, men det höl på mycket längre en vad varpa tävlingarna brukar. Så det blev lite jobbigt på slutet. Men det gick inte så bra, Vi kom trea och det var fyra lag med:P. Men sen åkte jag och mamma till sylvis döttrar (fik på fårö) och fikade där. Sen åkte vi hem.

Här kommer bilder från i dag!

Min fika


Mamma<3

På väg hem med färjan






Nu skall jag gå upp till tv:n, det är ju Fotbolls kval till VM! Sverge möter Danmark! Heja sverige!
Puss<3

¤5 juni¤

Hejsan:)



I dag har det varit strand vandring med skolan och Eskelhem skola. Jag skulle ta lite kort i bussen tänkte jag (på Jennifer<3). Så tog jag typ tre kort så pep kameran till coh så kollade jag på displayn, jag hadde såklart glömt minnes kortet hemma:(. Så jag har inga bilder! Men det var nog den tråkigaste strandvandringen jag har varit med på! För det första var det mulet väder för det anndra gick lärarna längst fram jätte sakta! Men det tråkigaste var att vi redan har gått på den stranden (Eksta kusten) för typ tre år sedan! Fast eksta kusten är ju jätte långt (om man pratar om hela) Men den biten vi gick i dag har vi gått förut med!  Men jag hadde ju något att längta till! Hemma fans ju mitt piano! Så när jag kom hem så spelade jag en stund:). Även fast jag inte kan mer en 2 låtar, haha men en är jätte rolig att spela och dom är inte svåra! Men man skall ju börja någonstans;). Men i kväll hoppas jag på att det blir roligt med för jag skall på upp till 13. Jag låvar nu att fixa lite bilder (jag tar med minnet den här gången). Men nu skall jag ta kort så ni får se hur jag såg ut i dag på vandringen mot när jag är färdig för i kväll. Men jag tänker inte fixa mig så jätte myvket för i kväll! Vad har ni gjort i dag?


Pussar<3

¤4 juni dags för paket¤

Här kommer lite bilder på när jag fick packet i går!



    
Här är mitt packet:) gissa vad som är i

Men!!!? Jag blev jätte förvånad måste jag säga!

Jätte jätte glad blev jag!






Det var vä tyvär ingen super bra födelsedag men den avr okej:) Men jag Hadde hoppats på lite pengar till ett Piano. Så därför blev jag väldigt förvånad såklart! Men Tack så mycket för Pianot Familjen!

¤4 juni¤

Hejsan alla:D


En super GLAD Lisa skriver här:D Hur mår ni? I dag blir jag 13! Men jag har inte fåt några paket ennu;) för Mamma frågade igår kväll om jag ville att alla skulle vara med när jag fick paketen. Det ville jag ju såklart. Men i skolan var det ganska tråkigt för Jennifer var inte där! Hon hadde åkt till klinte för att träffa dom hon skulle gå i sjuan med! Jag vet inte hur jag skall klara mig utan dena UNDERBARA meniska! Vi har inte bråkat en enda gång sen vi blev bästa kompisar i 4-5! Jag tycker om henne så mycket!<3 Nu kommer syster:) Men här kommer några bilder jag tog i dag;) Blommor!


Jag tyckte att det var så fina måln när jag gick till bussen:)

Fina blommor i skolan:)
 Nu skall jag och mamma till stan och se på student vagnarna:) Pussar<3

¤3 juni¤

Hejsan:)


Nu är jag äntligen hemma efter cyklandet! Det var riktigt jobbigt att cykla dit, för vi hadde mot vind i uppförs backar tyvär! Men hem var super roligt istället! För då var det massa nerför backar och vinden i rygen! Så härligt!  När jag gick hem så tog jag posten också. Gissa vad som låg i brevlådan... jo att jag har komit med på Sandviken lägret! Eller ett av dom;) Samma som min siss:D (Linnea Pettersson<3) Så det skall bli roligast;D. I kväll skall jag med varpan och prova nya varpor föresten! Men nu kommer en bild från igår:)


Den Gotländska kören!

¤3 juni¤

God morgon på er!


I dag blir det cykel utflyckt med 4-5-6:an:). Det skulle ju kunat få vara lite bättre väder. Det är grå himmel, så jag hoppas på att det inte börjar regna! Vad skall ni göra i dag? Sen när jag kommer hem skall jag och Anna fixa en  låt om hon orkar. Men jag har ett litete problem med för jag har ont i halsen:/. Men det gick jätte bra i går! Kommer nog en bild;). Men nu skall jag avsluta dett här litte korta inlägget med något jag tycker är väldigt roligt! Jag fyller 13 i morgon:D! Så nu får ni ha en bra dag:)!


Pussar<3

¤2 juni¤

Hejsan:D


Förlåt att jag inte har skrivit så mycket på bloggen:/ Men jag har haft så mycket att göra, eller för mig har det varit mycket att göra. Men det fins ennu massor kvar med sånna dagar, det tycker jag är både bra och dåligt! Men det är ju snart sommar lov så jag kan ju ta det lungt då istället;). Hur mår ni föresten? I dag vaknade jag vid halv sju som vanligt;). Men jag var jätte tröt gick och la mig i går vid kvart över tio. Sen klädde jag på mig och åt en macka till frukost:). Sedan blev det att gå till bussen för min cykel stod vid andra buss stället:(. Men sen såg vi på engelska filmer på första lektionen (filmerna hadde vi gjort själva). Sen läste vi. Rast. Sen jobbade jag matte från rasten till lunchen ca en timme;P. Sen skule vi öva på olika låtar till avslutningen men jag pajade rösten totalt i går. Så jag vågade inte sjunga i dag i skolan för jag vill spara rösten till i kväll. Sen åkte jag bussen hem vid halv två:) och nu sitter jag här. ja så har det varit i dag. Men sen vid halv fyra skall jag vara uppe vid bussen. Skall och öva inför kvällen konsert. Nu tänker jag göra lite reklam igen;). Konserten är i domkyrkan kl 19.30! I morgon skall jag och syster (Anna)  fixa en anmälan til Tiljans talanger:). 



Men nu skall jag nog gå, bussen går snart och jag har lite att fixa ennu. Så pussa<33

¤2 juni¤

God morgon på er:D


Hur mår ni? JAg mår toppen som vanligt;). I går blev det en jätte mysig kväll! Först sjöng Gotlands ungdoms kör ( 5 körer från Gotland). Sedan fick vi träffa dom Estniska tjejerna (Det har kommit en Estninsk tjej kör till Gotland), Först när vi fikade och repade vågade ingen prata med dom Estninska tjejerna. Men sedan gick vi till en ruin alla som ärm med i båda körerna och lite vuxna. Då var det några tjejer från Gotland som satt och prata med några från Estland, så jag och Siri gick dit och pratade lite med;). Sen så runt kl 9 började alla åka hem, Förutom folket från min kör:P. Vi stannade och spelad kubb till halv tio:D. I dag blir det först skolan sedan åker jag häm fixar lite och sen åker jag med bussen till stan så blir det kör. Men i kväll skall vi repa sedan är det Konsert. Så känner ni för att komma så börjar det vid 19.30 i Domkyrkan:). Det är gratis. Men nu måste jag gå till bussen. 


Jag hoppas att alla får det bra i dag och fint väder såklart! Pussar<3 


¤ Bilder som har med studenten att göra¤


Den roligaste bilden:P. Anna på student och konfirmation midag/fest hos kusin Gustaf och Sten.

Några som skulle till balen. Medans visa åker bilar tog någon cykeln, bra att tänka på miljön! 

Sen kom första kusinen. Karolina! 

Karolina igen! 

Sen kom kusin Gustaf och hans tjej Susan!  


Nu hinner jag inte mer. Kommer några fler bilder sen. Pussar skall på kör:D<33
 

RSS 2.0