City-29 Juni

Snabbis inlägg utan bild!

nu skall jag fixa färdigt det jag jobbade med igår. Sen göra i ordning i hundgården. Sen åker jag till stan för att träffa syster , sen träffa den andra syster och senare ikväll skall jag se på Tiljans Finnalen! Ha en bra dad så hörs vi ikväll med outfit!



<3

Jag tror jag dör-28 Juni

 
 

Nu blir det TV och smoothie gjord på jordgubbar,banan och apelsinjuice Jag är jätte trött och mår inte nå bra alls faktiskt, kan det vara att jag inte mår bra av att bränna mig? Hoppas att ni kan ha det bra ute i solen!

After sun-28 Juni

 

Mamma köpte den här after sun till familjen, efter som att jag, min äldsta syster och mamma brände oss rejält igår på stranden! Nästan lite läskigt vad röd jag är, men det är inget mot hur det såg ut igår! Smörj in er klokt om ni ligger länge på stranden! Ett tips från kräftan ;)


<3

Sommar-26 Juni

 
 

Det har varit en lite halv sommrig dag, det har blåst massor men solen har varit framme. Vi åkte till Fårö och åkte runt med bilen och stanade till då och då. Helt okej dag faktist! Hoppas att ni haft en underbar dag underara läsare!



<3

Glad midsommar? - 25 Juni

 

det bästa med dagen har vi då här på bilden. Sen vet jag inte hur mycket jag kan räkna upp som faktist inte känns bra, jag vet inte vad felet är. Men det går nästan inte en dag utan att jag mår dåligt och jag mår till och med dåligt över att jag mår dåligt? Vad är det här för sjuk cirkel och kan någon hjälpa mig ur den? Jag är en posetiv person och jag visar oftast er den sidan, jag visar oftast alla den sidan sen om det är på riktigt eller inte det vet nästan inte jag längre, jag kanske har blivit bra på att ljuga helt enkelt fast jag skall bli bättrpå det! Jag kämpar för det bättroch jag lär mig av motgångarna, se jag kan se det posetiva i det hela !



<3

I'll never be the same if we ever meet again-25 Juni

 
 

Glad midsommar! Dagens outfit är väldigt, enkel och skön! Det är fint väder och jag tänker gå ut och sola lite nu. Ha en bra dag så hörs vi någon gång i kväll!


Tunika-(NY) H&M
Baslinne-JC
Skärp-VILA
Skor-(NYA) H&M


<3

Someone told me - 25 Juni

Never forget the great things he told you in the begining, even if he hurt you  at the end


Jag älskar mina skor-24 Juni

 

Jag älskar skor! Dom här kom med beställningen idag! Jag satte på mig dom och dom sitter perfekt! Dom kostade99kr ett kap enligt mig! Tunikan får ni se i morgon för den blir outfit till i morgon.


<3

I´m just a small town girl-24 Juni

 

OREO är för goda! Provade första kexet igår och jag är kär om man kan bli det i kex ;). Idag har det jobbats hårt i solen, eller ja jag har solat! Fixat lite här hemma och sen fick jag jobba lite med pappa sen i ca 1,5 h. Nu kom mamma hem med en beställning från hm måste springa ner och kolla! Hörs snart !



<3

What about sunrise-22 Juni

 

Sitter och redigerar på kort jag tog igår, det kan bli riktigt bra tror jag! För övrigt vaknade jag halv 11 i dag och det är riktigt sen för att vara mig. Men det regnade när jag vaknade första gången så jag somnade om, så är det inte sol kan man lika görna ha sovmorgon. Ha en toppen dag och jag hoppas att ni har bättre väder en jag!



<3

Sometimes it just says klick-21 Juni

 
 

Två smakprov på vad jag fotat i kväll! Jag har fler men jag är riktigt nöjd med några fler som skall redigeras och sen bestämma vilket/vilka kort som blir bilder till en ny header, för designen här måste fixas från vinter! Nu skall jag se på sex and the city så godnatt på er!



<3

Well oh well-21 juni

 

Jag bjuder på den bilden! Mina dags planer blev förstörda som vanligt för det kom en massa moln i vägen för solen. Så jag kunde kanske sola i 10 min, vad är det här? Så jag har väl slösat tiden på att se på sweet 16 på MTV som dom envisas att visa tusen på rad. Vad har ni gjort idag?


<3

I´m tryin to be myself, but it´s hard to show the real me-21 Juni

 

Jagär vaken igen! Ny dag, nya tankar och nya utmaningar! Jag tror jsg mäst kommer ligga på balkongen idag, igen. Men detär ju så underbart skönt att bara ligga där i timmar och på köpet blir man lite brunare och lite snyggare ;). Ha en underbar dag!



<3

Love Generation-20 Juni

 
 

Jag är på bättre hummör idag! Känns toppen för va fasen jag vill ju inte vara tråkig och ledsen när det är sommar, underbart väder och jag skall träffa släkt och vänner! Först idag blir det student fest för min systers pojkvän, sen skall jag åka och fira min kusin som fyller 20 år! Bra dag på gång känns det som! Hoppas att ni får en underbar dag ni med!



<3

Let the picture speak-19 Juni

 
 
 

Jag ville sova, tittade ut genom fönstret och bilden får beskriva får se om ni förstår det jag vill säga. Tror inte det men försök!

What a mess that is in my head-19 Juni

 
 

Oja, bra blandning på kort jag vet! Men jag har inte lust idag.  Jag har både haft en härlig dag med min syster, men glödjen finns inte. För det blev väl ett litet bråk med fast med en helt annan person. Så jag skriver inte något mer en det här så godnatt på er!



<3

Don´t make it more fun than it is -18 Juni

 

 
Sådär, lite outfit blev inte så krånglig eftersom att planen har ändrats, det blir hel hemma dag ändå, tråkigt! Men vi åker till stan imorgon istället!

Skjorta-JC
Linne-Marvin / JC
Legings-Vila
Ring-Indiska
Nagelack-Dephend


<3

Beställt-18 Juni

 
Igår blev det en beställning från H&M, med bla dom här skorna. Beställningen gick på ca 350 kr! Inte alls mycket för skorna, ett tunika linne, en skjorta och ett armband! Jag är riktigt nöjd och längtar tills allt kommer. Fast dom tidigaste sakerna kommer om ca 2-3 veckor!



<3


It´s a cosy day, wiht the wind that´s blowing in the trees-18 Juni

 

Jag har inte riktigt kommit igång ännu, jag är lite sådär seg som man blir när det är lite halv tråkigt väder. Men skall snart försöka att göra lite nytta och damsuga lite i huset. Sen skall jag passa på att ha en TV dag när det inte är sol, för är det sol då hittar man mig på balkongen utan tvekan! Men sen blir det a little tripp till stan med storasyster och då blir det en outfit innan vi sticker. Ha det bra idag allihopa!



<3

Hot, hotter, hottest summer weather-17 Juni

 
 

Riktigt dåliga kort, förlåt för det! Plus att det är verkligen sommar värme ute så pass att det nästan bara går att ha bikini på sig, så inte så seriös outfit men bättre en ingen.

Jeansjacka-Bikbok
Linne-Bikbok
Solglasögon-Lindex
Skor-Indiska
Halsband- Guldfynd
Negelack-Dephend



<3


<3

I´m walking on sunshine-17 Juni

 

Mumms! n blir det frukost till mig som är sjukt hungrig sen skall jag passa på att solen är här! Kan det bli mycket bättre? Jo om lite kompisar vore här! Skall försöka att slänga upp en outfit, även fast jag antagligen inte har den på mig så mycket för här är det bikinin som gäller ;). Hoppas att ni får en solig dag ni med!



<3

Don´t worry be happy-16 Juni

 
 

Det har varit en sjukt bra sommarlovs dag! Nu skall kvällen ägnas åt centimeter träning! Först lite mat bara sen åker jag till träningen. Skall försöka fixa ett till inlägg här sen när jag kommer hem med. Ha det super bra så länge people!


<3


Ego woman-16 Juni

 
 

Bikinin är på och solen lyser! Jag skall gå ut på balkongen och läsa ego woman och äta nektariner och njuta av livet!



<3

Tre bekännelser- 15 Juni

 

Nu tänker jag berätta lite små saker som kanske intreserar er eller inte. Välj själv att läsa eller inte.

1.
Jag är trött på folk som tar förgivet att jag alltid är glad, att jag inte har några problem och mår dåligt. Till er kan jag säga öppna ögonen och se dig om och säg en människa som inte har några problem

2.
Jag har alltid haft lätt för att säga vad jag tycker, till både fördelar och nackdelar. Alla kanske tror att det bara är en stor positiv sida att ha men det är alltid lätt då att inte riktigt tänka efter innan man säger vissa saker!


3.
På senaste tiden har jag blivit värsta ledsna tjejen. Jag är alltså inte så glad hela tiden som jag är på bloggen, men bloggen gör mig glad så jag beter mig glatt här. Men förklaringen till det är att jag har blivit sårad, jätte sårad i hela sjuan. Det har varit ett otroligt jobbigt år! Jag som är van att vara en sjukt glad och sprallig människa har förändrats helt. Enligt mig till det sämre, men vad kan jag göra då? Inget, jag har inte haft makt att bestämma själv om jag vill bli sårad eller inte. För det är ju så det funkar, en människa bestämmer själ om den vill såra mig eller inte. Eller den bestämmer det på sätt och vis.


Nu har ni fått lite info som ni kanske inte vill veta men jag ville skriva det och det känns bra att skriva av sig för en gång skull!


<3



Not high heels, but I love all shoes-15 Juni

                          

Nya skor, kostade ca 120 kr så jag som verkligen behövde ett par balerina skor köppte dom! Är faktist ganska nöjd inte helt perfekta men bra skor at ha i sommar! Kunnde ha fått varit lite rundare fram, men men.


<3


Solsidan-15 Juni

 
 
 

Riktigt fotografiska bilder måste jag börja med att ge komplimangen till mig själv, men en eller två nypor salt med. Nu skall jag byta nagelack oim jag hittar det man tar bort det gammla lacket med!

Tröra-Gina
shorts-JC
Solglasögon-Bikbok
Halsband-Guldfynd
Rött nagelack-Dephend

Pearls-11 Juni


 

Nytt armband, till i morgon! Sissta dagen i sjuan! Det blir en blommig klänning, svarta klackar, bara ben, ett silvrigt halsband och kanske min nya jeansjacka! Hoppas på soligt väder! Men nu skall jag åka iväg till ett läger, som jag åker ifrån imorgn och sen åker till efter avslutningen. Så tidigast skriver jag här på söndag!



<3

When you cant explain how you feel-9 Juni

 
 

Jag är levande och har bara haft mycket att göra. Fylde år förra fredagen och firade mig nästan hela helgen, först för mina vänner och sen för släkten. Intensivt men roligt! Sen har det varit sista provet att plugga inför, sista grejerna att shopa till avslutningen vilket jag inte riktigt är helt färdig med ännu. Men som sagt fullt upp och kommer ännu att vara det till nästa måndag. Men skolan slutar på lördag och det är underbart!


<3

I like you so do not make it so complicated-1 Juni


 
 
Underbar kväll med Kör tjejerna. Vi var i almedalen och spelade kub, fikade och skrattade. Kändes riktigt tråkigt att ha sommar uppehål nu efter dena kväll! Men sen fick jag vänta lite på att bli hämtad så satte mig vid stranden. Underbar kväll är dom rätta orden!



<3

RSS 2.0