With lights at night-31 oktober










Var för en liten stund sedan och fotade ljusena på kyrko gården. Det är så otroligt vackert tycker jag när det lyser så fint där! Helt klart värt att gå och titta på det! Men det var lite läskigt, för pappa försökte lura i mig (Skoja med mig) att det var spöken bakom muren! JAg som även är mörkräd blev ju så klart lite rädd!



<3

Buuuh-31 oktober





(I brist på idéer blev det läskiga ägg som låg i kakan jag åt nyss)

Dagen har varit lugn och kvällen lär bli det samma! Har pluggat på det jag skall med! Så nu kan jag värkligen slappna av! Snart skall jag även försöka fixa en liten kläd inspiration till er med! Hor har er "läskigaste" dag på året varit?



<3

Halloowen-30 oktober









Nu är jag färdig! Vad tycker ni om resultatet? Jag är nöjd, lite halv läskig sådär:P. Men nu skall jag snart gå och fixa något att äta. Det låter massa konstiga ljud från min mage! jag kan värkligen inte förstå varför. (Detta får bli ett lite mer bild än text inlägg)




<3

Någon gång i kväll-30 oktober

Nu skall jag gå och göra en läskig pumpa! (Haha) Nej, men jag skall iaf göra iårdning en pumpa! Jag lägger upp bilder sen!


<3

Underbara höst-29 oktober







Så var det äntligen Torsdag kväll! Bara en dag kvar på skol veckan! Det känns bra! HUr skall ni fira Halowen? Jag har ingen aning hur jag skall fira det, men ville ju gärna göra något roligt! Ni kanske skulle kunna tipsa mig om något roligt? Ni fick lite små bitar av min outfit där längst upp. Den var väldigt enkel som vanligt, bara en vit tröja aver dom härligt slitna jeansen!



<3

Shoes-28 oktober

 



Dom här otroligt sköna stövlarna satt på mina fötter i dag. Det är alltså mina nya skor (Vinter skor egentligen). Men jag ville så gärna ha dom på mig! Vad tycker ni? Är dom snygga eller fula?


<3


A new day just like any other-27 oktober







Så här enkelt får ni se vad jag hadde på mig i dag! Efter som att jag varken har ett stativ eller vet hur man ställer in självutlösare på Mammas kamera, mem men. Det är för övrigt min nya kofta ni får se i dag;). Det har varken varit fint eller dåligt väder i dag, så kläderna passade väl bra på så sätt. Hoppas ni som har höstlov har ett bra sådant, jag jobber på med skolan.


<3

En God natt-26 oktober

Ville bara passa på att önska er god natt! Jag vill värkligen sova ut på nätterna, för det behövs ju på hösten. Man orkar inte riktigt att var glad hela tiden men i morgon skall jag vara en sol!



<3

Look into my eyes and what do you see?-26 oktober



En rätt så ospännande dag har det varit i dag. Förutom att min klass bytt schema med parallel klassen så jag slutar tidager vissa dagar! Snart skall jag sova, efter som jag redan haft mitt lov (Föra veckan). Det hadde inte gjort något om lovet vore längre eller vad tycker ni? Men det är Jul lov om ca 7 veckor! Jag drömmer redan dit!



<3

Translucent gray, I am without you- 25 oktober



Jag har tyvär inget vetigt alls att skriva förutom att mit höstlov från och med i dag är över! Det har varit en rolig vecka och jag har gjort sånnt jag vellat göra! Just nu sitter jag och funderar på vad jag skall göra. Förutom att jag saknar massa personer jag som tur är får träffa i morgon!


<3

Ha det trevligt-24 oktober



Jag vill bara passa på att snabbt önska er en trävlig kväll:)


<3

Where I will be tonight-24 oktober



Om cirka 30 min skall jag bort till kusinerna (en halv km bort) på grann fest. Så det blir alltså min lördags kväll. 
Vad tänkte ni göra i kväll? Försenad fredags mys, eler kansk festa loss?



<3

Wrong-24 oktober





Ibland kan man ju känna hur fel kläd köp kan va, när man väl tänker efter. Så jeansen och koftan jag köppte i tisdags ligger tillbaka i afärens hyllor nu. Aå istället känndes dom här jeansen, tröjan, en kofta och ett par skor mycket bättre! Skorna kommer niatt få se många gånger om, men nifår vänta någon dag på det än så länge;)



<3

Tankar-23 oktober





Ja på kvällen när man är själv så börjar man ju alltid att fundera på massa saker. Just i kväll så spelade jag lite gitarr så komm jag på att jag villel ära mig en fin låt " butterfly fl away". Det fick  mig att tänka på hur mycket ens föräldrar ställer upp för en. MAn tar det kanske förgivet i vår older, men sen inser man att dom skall göramer än att köpa saker, skjutsa en till saker hit och dit. Tänk på det, det gör jag! 



<3 

One day too much-23 oktober









(Bilder från i onsdags med Linnea)

Jag vill säga till er en engång att bloggen varit dåligt uppdaterad för att tiden saknats! Men nu är jag på gång igen! Jag tänkte faktist våga mig på en fråge stund nu! DEt blir min första så om ni har någon fråga vad som helst ställ den då! Jag låter frågestunden hålla på tills söndag kl. 12.00 efter som att det är en sån liten blogg blir det nog inte så jobbigt att svara på frågorna, om ni inte överraskar mig.



<3


Äntligen-22 oktober





Bilder från i går när jag och Linnea var ute och tog kort. Jag kan säga att jag värkligen velat blogga men har inte hunnit med.  Vi åkte och lämnade Linnea på bussen sen bar det vidare till stan, sen blev det förbi mammas frisör (Mamma klippte sig) och sen ett möte om klass resan på det. I morgon blir det fiske med Morfar. Så vi härs nog på eftermiddan.



<3

Clothing for today-21 oktober





Ja här har ni min "avancerade" klädsel för dagen.  Men jag tycker inte det begöver vara mer en så här ibland. Enkelhet kan vara det allra finaste! Eller vad tycker ni?


<3

When it's one for all and all for love-21 okober





Nu tänkte jag sitta vid datan en liten stund, skall kolla lite på H&Ms hemsida. Sen skall jag upp till mitt rum och fixa lite kläder att ha på mig i dag, för just nu sitter jag i pyjamas. Vad skal ni göra i dag?



<3

New clothes for me and my wardrobe-20 oktober


159:-

49:-

39:-


399:-

Här fick ni se smakprov på vad jag köpte i dag (Det var allt jag köpte, men ni fick ju inte se hur det såg ut på;P). Men hur alltibg sitter och så kommer ni ju såklart få se i nogra ouitfit bilder snart:). Vi hadde riktigt mysigt måste jag säga! Tack för den härliga dagen!

I am going away-20 oktober

 

 


Till stan med Vannesa och Tessan. Vi skall shoppla loss så när jag kommer hem hoppas jag på att jag har ett par nya jeans och en mysig stickad tröja av något slag;) Vad skall ni göra en dag som denna? Här är det förövrigt mulet och lite disgit ni vet;)


Äntligen-19/20 oktober


Ja! Nu är mitt godis förbud slut;). Nu skall jag springa in på mitt rum hämta lite godis, sen skall jag se på how i mett your mother. God natt:)


<3

Höstlovs underhållning-19 oktober



Om jag någon dag skulle få ledigt, villket är en väldigt stor chans så har jag och syster fixat läsning till mig. Det gjorde vi i dag när vi åkte till stan. Sen gick vi och hyrde film:). Så i kväll blir det film time;)



<3

The heat is gone-19 oktober




Jag kan säga er att jag väldigt snabbt tröttnar på regn och rusk! Dock älskar jag höst kläder! Att få ha en stor gosig halsduk runt halsen när man går ut. Att ha mormors raggsockor på fötterna! Det är saker som jag värkligen gillar med hösten och vintern! Så det fins ju för och nack delar med allt!

Bak med Emma-18 oktober







Det är mest vad vi gjorde i dag åt och bakade muffins. Annars satt vi vid datorn. Just nu kollar jag runt lite på internet. Vad har ni hittat på i dag?


<3


To day-18 oktober

Nu kommer Emma:D jag bloggar när jag får tid;). Ha en bra dag allihopa!



<3

To day-18 oktober

Nu kommer Emma:D jag bloggar när jag får tid;). Ha en bra dag allihopa!



<3

Grattis en gång till-17 oktober



Än en gång får jag då gratulera Foki! Fast den här gången till hennes vinst till det största blogg priset Årets blogg 2009! Fortsätt som du gör Foki för din blogg är bra!



<3

Where you whont to be-17 oktober



Där vill jag vara just nu! På Blog awards galan 2009. Men jag sitter i soffan hemma framför en varm brasa, tv  med mamma och pappa. Det är nära på att vara med på Blog awards galan enligt mig! Ha en trevlig kväll!


<3

Kädsel-17 oktober



Så här såg jag ut i dag när jag systrarna  och mamama åkte på en bild tur till klinte. Vi tittade i några små afärer. Jag köpte en jätte fin blyerts penna som ni skall få se sen.

Leggins: H&M
Strumpor:JC
Svart linne 2 st: Åhléns, Cubus
Vit tunika: Veromoda
Halsduk: Bikbok

<3

Höstlov-17 oktober



Jag har värkligen kommit på en beskrivning på hur jag vill att mitt höstlov skall vara. Jag skall springa ute och leka Ronja rövar dotter. Då menar jag inte att jag skall leka, det är bara mitt uttryck för att jag skall vara ute mycket bland alla gula fina löv! Hur vill ni ha erat höst lov?



<3

Bloggerska 18 år- 17 oktober

 

Foki driver en av mina favorit bloggar! Jag vet att det inte bara är jag som tycker att hon är oerhört duktig på att blogga och skriva om roliga och intresanta saker! I dag  fyller hon då 18 år och jag tänkte bara önska henne ett stort Grattis på 18 års dagen! Hoppas att du får en bra dag Foki!

 
<3

Cocoo-16 oktober



Jag hadde önskat mig att ha detta fina armband på min arm i höst! Det fins att köpa poå Cocoo.se (tryck på bilden för att komma dit). Kan tänka mig hur den värkligen passar in i en höst outfit! Kan ni? Om inte kommer ni nog garanterat hitta något annat ni gillar!



<3

Sabbis-16 oktober

Som ni kanske har märkt har jag varit upptagen med annat än att blogga dom senaste dagarna. Precis som ikväll då, för om ca 10 om skall jag bort till morbro och fira att han blir ett år äldre. Så lite släkt i kväll:) Hoppas att ni får en bra kväll!



<3 

Cake-14 oktober



Ja tack skulle jag säga till en bit Prinsesstårta!  Men jag har iaf Chokladbollar att äta som syster (Linnéa) gjort. Nu skall jag nog gå och se vad jag skall ha på mig i morgon.



<3

Sjukling-12 oktober



Nu så här i höst tider brukar man ju lätt bli förkykd. Jag har fått en jätte jobbig förkylning, det gör ont i halsen och i bland snurrar det runt i mitt huvud. Men jag passade på att fixa lite kall glass för min halls, villket jag värkligen njöt av!



<3

Varför!?-11 oktober

Jag kan bara säga er att jag för stunden är väldigt trött på min svenska lärare och nennes prov! Jag kan oxå till lägga att Hennes är ett pronomen! Jag hatar dom nio ordklasserna! JAg färstår inte heller varför man måste kunna all denna ointresanta information!? Nu skall jag sova. Dröm söt!



<3

Håller tummarna-11 oktober

http://www.bloglovin.com/m/48125145/1 Länk till armbandet
Ja det är vad jag gör. Jag är nämligen med i en tävling där jag kan vinna ett armband, som är riktigt fint och söt! Dagen har börjat väldigt lungt och mysigt. Villket jag gillar, det är så en bra söndag skall va! Eller vad säger ni? Nu skall jag tyvär gå och plugga på svenska.



<3


Cirkus-10 oktober




 

Jag pluggade inte så jätte mycket ändå, villket var väldigt skönt men inte så jätte bra. Men jag tror att jag klarar provet på fredag ändå. Jag jobbade lite hemma i stället för lite extra pengar. Nu skall jag fortsätta att kika runt lite på internet. Ha en trevlig kväll!



<3

As usual-10 oktober

Snart är jag hemma själv, då skall jag börja plugga på dom svenska ordklasserna! Lika många som grundår i skoal fins det! Jag tror att jag möjligt vis är en aning död när jag är fardig för dagen! Hoppas att ni får en bättre dag än jag!




<3

Samma snygging-7 oktober







Snyggingen kommer på lite bilder i dag! Här är dom köpta

Svarta tights: Skottland
Blå tunika: Ginatricot
halsduk:Glitter

Vad tycker ni om Vanessas kläder en så länge? Jag gillar henne och hennes stil!



<3

Glada gubbar-6 oktobe







Efter som att jag glömde (Fans inte så mycket tid heller) att fota Vanessa i dag, så får det bli dom här färgglada typerna i stället! Jag kan säga till er att det varit väldigt fint väder här i dag! Men jag har frusit hela dagen, för dum som jag är hade jag bara ett per legings och ingen tjock tröja! Värmen kom som tur var efter en dans lektion!



<3

Clothes-5 Oktober









Som ni kanske ser så är det inte jag på bilderna, det är Vanessa! Hon har nämligen ställt upp på att visa sin still (Sina kläder) den här veckan!

Kofta-Bikbok
Linne-bikbok
Jeans-Veromoda
Skor-Converse
Klocka-Triwa



<3

Gold-5 Oktober





I dag startade skola dagen riktigt härlig, en gymmpa lektion! Sen sluatde vi dagen med musik också! Jag är nöjd. När jag kom hem åkte jag och syster (Anna) och Hjalmar till Tofta stranden. Medans syster tog kort så sprang jag och Hjalmar runt och letade pengar, haha vi fick ihop 23,50!




<3


Kvällarna är upptagna-4 Oktober



Så här har den regniga söndags kvällen sett ut. Plugg (Suck) . Men dagen var riktigt rolig och mysig, helt klart tack vare Vanessa! Vi gick i skogen och vid havet, lysnade på musik och sjöng. Gick igenom hennes garderob och såg på kläder vi internet. Ha ne bra kväll och ha det bra i morgon:)


<3

Mysigt-3 Oktober





Det var vad jag åt till fika, jag cacaon representerar ju varm Choklad;). nu siter jag och familjen och ser på körslaget. Det är ingen som jag tycker jätte mycket om ännu, men dom flästa är helt okej. I morgon skall jag va med Vanessa:). Det skall bli riktigt roligt! NU skll jag konsentrera mig på tv ett tag.



<3

A real life-3 Oktober




Efter att jag nu har slösat bort halva dagen på att sitta vid datorn och tv:n nu så har jag faktist insett att jag har ett riktigt liv att sköta. Det innebär, ett rum at städa och läxor att göra. Jag hör av mig igen när det livet har slutat;).



<3

Shoes-3 Oktober




Vad säger ni om dom här Conversen? Genomskinliga. Jag gillar iden, för har du ett par roliga strumpår så har du ett par roliga skor, en enkel förändring med ett par skor:).


<3

Piano keys are black and white -2 Oktober



Jag övade nss på min piano läxa, det börjar bli riktigt svårt nu! Men det är roligt när man väl lär sig det man skall. Min dag har varit bra, Efter skolam blev det en snabbis förbi godis kiosken och nu lie fredags mys:). Ha en misig kväll allihopa:)



<3

Tomorrow- 1 Oktober

Jag har värkligen inget bra att skriva om i kväll. Men bara så ni vett att jag inte vill skriva blogg, för det vill jag. Men i morgon skall jag försöka att göra ett eller två riktiga inlägg. Men nu väntar sängen. God natt på er.




<3

RSS 2.0