¤Hår-31 juli¤

Hejsan:)



Nu skall jag berätta vad jag funderar på just nu!
 
Det är mitt hår! Jag vet inte riktigt om jag skall ha snelugg eller raklugg? Jag tycker nämligen att det är svårt att få håret att se bra ut när jag har raklugg. Men när jag har snelugg ser det ut som att jag får mer volym i håret (nbilningar).Men ärdet som har  några bra tips på hur jag skall göra med mitt hår? För att få bättre volym? Ja vet ialf vad jag skall använda för hår spray nu :D. Mamma har en jätte bra:).
(Jag tog bilder med mobilen. Men det funkar inte att få in dom på datan!)




<3



¤31 juli¤

God morgon på er:D



Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva egentligen:P. Men att jag är vaken  nu:). Och jag hoppas att ni får en bra dag:D

Till er:)


<3

¤Kakor-30 juli¤

Mmm.... vad Kärleksmums var goda;). Nu är det ännu TV som gäller;). Med lite små kikande på datorn:P.




<3

¤Bilder-30 juli¤







Här kommer kom några få bilder från vår damm:). Eller Blommor rund och i dammen:P.

Just nu ser jag och nästan hela familjen på Sommar med Ernst:). Mysigt sommar program måste jag säga:). Plus att just nu är han på Gotland;). Ja och ännu mysigare blir det ju när en av systrarna bakar kärleksmums nere i köket så det luktar gott ända upp hit! :) Mysfaktor:). Hur tillbringar ni kvällen? 



<3 

¤Morföräldrar-29 juli¤

Hejsan:)



Tänkte bara skriva lite snabt att jag är färdig med att rensa ut i min garderob:). Men jag hinner inte att skriva mer för Mormor och Morfar är här:D. Ha det så bra nu;)



<3

¤30 juli¤

Hejsan:D



Ja, nu har det gått flera timmar på denna dag innan jag har bloggat i dag. Så här kommer litet innläg;). JAg har inte gjrot så värst mycket i dag jag har kastat varpa:P.  Sett lite på tv (Väldigt lite faktist;P) Men just nu har jag kommit till datorn i stället;). Snart skall jag nog gå upp på mitt rum och räns ai garderoben:P. Det blir ju så att man växer ur lite kläder nu för tiden:P så det skall jag ta itur med i dag:P. Eller nu! 



<3 

¤29 juli¤

God natt:)<3

¤Bio-29 juli¤

Gokväll:)



NU sitter jag själv uppe vid tv:n och håller mest på vid datan. Jag har biocheckar som jag och mamma snart skall göra av med;). Vi skall bara hitta en film som vi vill se i sommar, sen skall vi gå på Bio:). Men nu sitter jag själv och kollar om det är något roligt som går på bio. Jag hoppas det:). Vi får se:).




<3

¤29 juli¤

Hejsan:)



För en stund sen kom vi hem från vår bil dag;). Vi kom ända till Fårö:). Riktigt rolig dag:). Senare på kvällen runt kl.7 åkte vi till Blå lagunen:). Jag har varit där en gång innan när jag var liten;). Väldigt dumt för det var riktigt varmt i vattnet där:D. Det var kallt där det var grunt vatten, men varmt där det var djupare vatten:P. Snart skall jag bara sitta under mitt täcke och se på TV Syster (Linnéa) är vaken nu med mig också:).



<3

¤Iväg igen-29 juli¤

Hejsan:)



Det värkar som att vi skall åka iväg på en sådan dag som vi brukar åka på;). Vi kanske kollar in på någon loppis och kollar på krukmakerier som finns här:). Sist vi var ute kom vi fram till att här på Gotland är det så bra för man behöver inte kolla i tidningen efter loppisar mm för det finns överallt nästan i vart annat hus;).  Snart skall jag gå och klä på mig lite  då;).  Det blir nog min nya tröja och ett par shorts:).



<3

¤Godmorgon-29 juli¤

Godmorgon:)



I dag mår jag riktigt bra:). Fast jag vet att min mysiga förkylning kan komma tillbaka när som helst. Jag hatar den! Men om jag äter rätt mat kanske jag kan få borten! Eller om jag äter frukt och sånt;). Vilket jag verkligen in har något emot:D. Men just nu ser jag på ett konstigt Vampyr program;). Som går på sommarlovsmorgon 09:P. Jag har inte växt ifrån det ännu så är det;). Vad skall ni göra i dag?



<3

¤Hotel-28 juli¤

Hejsan;)



Just nu på TV är det Paradis hotell. Ja, sen skall jag fixa mig för att sova gott i sängen min:). Så jag orkar med morgon dagen;). Varpa träning då om jag orkar:D. Så god natt på er:) Och Sov så gott mina söta läsare:)




<3

¤Klick-28 juli¤

Efter som att jag inte har gjort så måna inlägg i dag så kommer här två lite roliga kameror som jag hittade på google nyss:)


Det är faktiskt en riktig kamera;). Som ni kanske har märkt gillar jag lego lite;). Men här kommer alltså en lego kamera;). Vad tycker ni?

Riktigt läcker! Men kanske inte så värst praktiskt. Men väldigt fin att titta på! Eller?


Det var dom två lite annorlunda kamerorna jag hittade i kväll:)



<3

¤Brumm, brumm-27 juli¤

Hejsan:)



Här kommer ett snabbt inlägg;). Snart skall vi  (Mamma, Anna, Linnéa och jag) åka iväg på en bil tur till några ställen;). Det blir bland annat drejning;). Får se mer vad vi hittar på:). Vad skall ni göra i dag?




<3

¤26 juli¤

God nat:). NU orkar jag inte vara vaken längre. Så god natt:)



<3

¤26 juli¤

Hejsan:)


Efter att jag sov i någon timme så blev det bättre med huvet och illamåendet:).  Jag har verkligen fått en mysig förkylning:(. Men jag mår bättre nu ialf:). Just nu sitter jag och tittar lite på kläder och väskor på monki:). Synd bara att jag nog inte kan köpa något där:(. Det verkar ju inte som att man kan beställa från hemsidan:(. Eller kan man det? Ni kanske vet:). 



<3

¤Blä-26 juli¤

Hej


Just nu mår jag verkligen inte alls bra:(.  Jag har ont i huvudet och mår illa:(. Jag skall nog snart gå och lägga mig i min säng och sova lite.


<3

¤26 juli¤

Hejsan:)



Hur mår ni? Jag mår bra:) Det här kommer jag kanske ;) att göra i dag:P.
Jag borde packa upp min väska:P från lägret.
Jag kanske också borde göra om litte på mitt rum.
Jag MÅSTE blogga klokt i dag!
Vad skall ni göra i dag?  HA en bra dag ialf:)



<3

¤I går-26 juli¤

I går  åkte familjen runt på massor med loppisar och prylbodar:). Det är något vi brukade göra jätte ofta förut med vi gör det lite mindre nu efter som att mamma och pappa jämt hittar så mycket bra och fina saker;). Men vi var ialf ute i går:). Jag hittade massor:). Och tsm kostade allt jag köpte 80kr! Det är inte alls mycket när ni får se sakerna:)










Jag köpte (upp i från och ner)
En svart skjorta 40kr
Vit sov t shirt med roligt tryck 10kr
Converse 20 kr
Plånbok 10 (före och efter vi klädde om den;P).
Vad tycker ni? Gjorde jag någon bra affär?



<3

¤Sandviken Kollo 2009¤

Här kommer bilderna från Kollot:) Hoppas ni gillar dom;). Även fast det bara är bilder på huvuden typ;).







Här bodde vi!

En tävling:D (Kallades för Robinson)





Jessica (en av ledarna)

Söta Sara:) (Även ledare)

Tungan mitt i mun;) haha:)



Här kommer sista bilden från Kollot:(.  Som jag redan har sagt hade vi det jätte roligt och bra på sandviken:). Tyvärr va det sista året jag får vara där:(. Har träffat många härliga nya vänner:)



<3

¤24 juli¤

Hejsan:D



Nu är jag hemma igen:D Det var jätte roligt på kollot:D JAg skriver mer sen när jag har fixat bilderna;). Ni kommer att få se dom bästa bilderna;). Men först MÅSTE jag se på ca100 anndra inlägg på bloggar;). Ha det bra så länge:D



<3

¤Snart skall jag åka-18 juli¤

Ja över texten sägerallt;). Så om en kvart skall jag åka:). Det skall värkligen bli jätte roligt:). Men det käns endå lite konstigt att åka ifrån mitt riktiga hem. Men jag vill önska er en Bra väcka:). Hoppas att ni får bra väder och roliga saker att göra på dagarna:). Hej då:) så hörs vi om 6 dagar:)









<3<3<3

¤Bikini-18 juli¤

Jag kollade runt lite på bikinisar, då den här intresanta bikinin kom upp:)

Den är gjord så att man kan lysna på musik från en ipod utan sladdar:). Väldigt bra på hitt;). Det Korianska företaget heter JWin. En ligt mig kanske inte den snyggaste bikinin, men men.

Samma funktioan fast en annan bikini:) Här fins mer fakta.
Vad tycker ni?

<3

¤Klassen-18 juli¤

Hejsan:D



NU har jag kollat igenom listan på vilka jag skall gå i klassen med i 7-8-9:an:).  På Atheneskolan är det två klasser i årskurserna 7-8-9. Så man kan komma i Alfa eller Omega. Jag kom i O (Förkortningen på Omega).  Jag är jätte glad för jag kom i samma klass som Nora och Daniel:D <3.




<3

¤Fixat mig-18 juli¤

Hejsan:D


Nu är jag verkligen redo på att åka! Grejen är bara den att det ännu är flera timmar kvar:/. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;). Jag har fortfarande inte fått några uppdrag till lägret! Så kommentera det är stor chans att ditt uppdrag kommer med! Nu skall jag gå ut och fixa i hund gården.

¤God morgon-18 juli¤

Hejsan:)


Jag ville bara Skriva ett snabbt God morgon. För nu skall jag äta frukost:)



<3

¤God natt-17 juli¤

Jo klockan börjar bli lägg dags:(. Så jag säger god natt till er nu:)




<3

¤Inför sandviken-17 juli¤

Från och med i morgon kl.15.00 kommer jag inte att skriva någon blogg tills den 24. Jag kom då på en liten sak. Vad skulle ni villja veta om mitt läger? Vad vi gör? En intervju med någon? JA det här betyder att jag kommer att max göra 4 saker som ni läsare bestämer att ni vill veta om lägret. Jag väljer ut dom 4 bästa:). NI får nog till kl.14.00 i morgon på er:). Det kommer även bilder från lägret. För jag fick ta med mig Systers (Anna) kamera:) TACK<3



<3

¤Nyckelring-17 juli¤

Jag hittade en nyckelrings sida nu ikväll;). Här kommer lite smakprov på vad som fins att beställa där.

Som ni kanske har märkt gillar jag att ta kort. Så jag hadde gärna haft denna i min nyckelknippa också;)


Kolla in för att beställa. Många fler fins!



<3

¤Härliga komentarer-17 juli¤

Hejsan:)



Nu är det så här att jag har en bra sak att säga till er:). JAg får inte många komentarer men dom jag får är väldigt offat posetiva komentarer:). Jag vill tacka er som komenterar:). Jag menar vem uppskattar inte en härlig komentar? Jag tackar för att jag fick några glada leenden:)



<3

¤Snabbis-17 juli¤

Hejsan:)


Nu blir det en snabb uppdatering;). Jag syster (Anna) och Mamma skall snart åka till stan:). Så även i dag blir det staden (Visby). Vi vet inte ännu vad vi skall hitta på det får vi se när vi kommer in till stan;). Men nu måste jag skynda mig upp på mitt rum för att byta kläder. Ha det bra:)



<3


¤God morgon-17 juli¤

God morgon eller god dag;).


Nu har jag suttit och tittat på massor av bilder på bdb. Snart skall jag gå ut och sola. Jag har blivit jätte dålig på att sola nu:/. Det är inte bra. Men jag hoppas på att det blir fint väder från i morgon till på fredag:). Så vi kan vara ute mycket på sandviken! För är man ute blir man ju brun med;). Men i dag måste jag packa allt;). Nu skall jag ut och sola:)



<3

¤Dröm söt-16 juli¤

God natt sov gott i koj och i slott. Släck alla ljus och somna i ett hus. Där kom en kort god natt visa som vi sjöng på ibland när vi var små (Vi är då systrarna och jag:P). Det betyder ialf att jag skall sova nu. Så God natt på er



<3

¤Min dag-16 juli¤

Go kväll:).


Jag kom på för en stund sen att jag inte skrev vad som hände på effter midagen. Vi åkte och badade när anna kom hem. Fast hon tyckte det var jobbigt att sola (syster är sjuk) så vi kom fram till att vi skulle åka omkring lite och titta i hantvärks butiker och på loppisar:). Så det blev en mysig effter middag med tjejer:) (Jag, mamma och systsre anna<3).  Sen åkte vi hem så vi var hemma vid sju. Vi fixade det sista med maten så vi han se sommar med Ernst. Sen kom jag ner till datan;). Vad har ni gjort i dag?


<3

¤En bra tjej-16 juli¤

Hejsan
För en stund sen kollade jag in på Blondinbellas blogg. Jag läste ett inlägg om ät störningar. Det var så bra skrivet och ett bra ämne att ta upp tycker jag! Jag måste ärkänna att jag trodde att Bella levde upp till sitt bloggnamn. Men jag har märkt att jag hade SÅ fel! Man kan lätt misstolka namnet, men jag är ialf jätte glad över att hag gick och kollade på bloggen. Annars kanske jag hade missat det här jätte bra inlägget. För att komma till inlägget tryck HÄR. Jag vill bara säga en sak till. Om Bella lägger av med att skriva så otroligt bra saker på sin blogg, då kan man nog säga att hon lever upp till sitt namn för det hon gör är verkligen bra!




<3

¤Nya-16 juli¤

Nu skall ni få se lite bilder på jeans shortsen jag köpte i dag. Dom är köpta på Cubus, för er som blir lite sugna;)

Framifrån

Framifrån

Bakifrån
Vad tycker ni om mitt köp? Jag gillar dom Jätte mycket:D


<3

¤Tappat näsan?-16 juli¤

Jag surfade runt lite i dag på googel och då hittade jag dom här roiga muggarna;). HAr du tappat din näsa vill jag ge dig detta tips att köpa muggarna.

Det är tolv muggar och 6 kvinliga näsor och 6 manliga näsor. Det kommer att bli en rolig grej till en härlig sommar fest:). Tryck HÄR för att komma till sidan där du kan köpa muggarna.

¤Snabbt till stan-16 juli¤

Halloj:)


Nu har vi varit i stan en snabbis och fixat lite smågrejer:). Vi hittade ett par jeansshorts till mig:) (Äntligen!) och så handlade vi lite mat. Nu väntar vi på att syster (Anna) skall komma hem så vi kan åka till stranden och bada:). Jag har haft en jätte bra dag hittills:). Hur har eran dag varit?



<3

¤God natt-15 juli¤

Nu på sena kvällen har det kommit in några inlägg:). Men för i dag och i kväll blir det inte några fler. God natt på er:)



<3

¤Lysande- 15 juli¤

Kollade runt litte på Googel.com då hittade jag dom här olika lamporna:)

Här fins priser till lampan:) Söt katt för er som är alärgiska;)

Och Här fins länke till elefanten:)

Min favorit :). Värkligen passande till en skiv studio. Jag vill ju ha en skivstudio och om jag får en sån (Studio alltaså;P) Vill jag ha en sån här lampa där:D Villen gillade ni bäst?


<3

¤15 juli¤

Go kväll:)


Nu är det värkligen en trött Lisa som skriver! Jag har kastat varpa i dag. Det blev inte alls någon bra längd den här gången! Men jag kastade ialf inte ett enda meter kast! Så jag får väll vara nöjd med det:). HAr varit ute och joggat i kväll med;). JAg orkade hela rundan. Men frågan är om jag inte joggade i samma fart som om man går fort;). Men jag är nöjd med joggandet ändå:P. För jag trodde att jag skulle dö på halva vägen:P.



<3

¤mat-15 juli¤

Hejsan:)


Nu börjar jag känna i magen att den börjar bli lite tom. Så jag skall nog försöka fixa lite mat. Har nästan fixat allt till Sandviken nu:).  Vad kommer ni hitta på i dag då?


<3

¤kläder-15 juli¤

Nu skall jag gå och fixa så jag får all kläder tvättade till sandviken lägret som jag skall till på LÖRDAG:D.



<3

¤ Det skall vara cocoo.se-15 juli¤

Hejsan:)


Jag har sett jätte många som har bloggat om finns smycken från cocoo.se. Men när jag har skrivit adressen till sidan så har jag kommit till en väldigt liten sida, men få smycken (En dålig sida enligt mig). Men i alf så kom jag på mig själv i går.  Eller det var en bloggare som hade länkat rätt sida. Jag hade ju skrivit www.cocco.se vilket blir till en annan sida! Men nu förstår jag vad ni menar med snygga smycken! Dom är underbara. Kanske en aning dyra för mig med jag hade gärna haft den här

eller den här samma smycke fast annan färg 

Vad tycker ni? 



<3 

¤14 juli¤

Nu hoppas jag att det ännu är någon vaken i vårat hus. För annars blir det så läskigt att göra sig sov klar. God natt på er



<3

¤Lego-14 juli¤

Hejsan:)


Något som nog alla känner till är Lego. Jag la ju upp en Usb i lego format, så här kommer en lite lego uppföljare;).
Alla lego bitarna i skulpturerna är satta av Nathan Sawaya, jag vill verkligen säga bra gjort!

I min favoritfärg:)

En i samma tema:).

Länka till dom två översta finns Här 
Till den understa finns länken  Här 



<3

¤Kulig kub-14 juli¤

Här kommer några annorlunda Rubiks kuber:)

Ännu är det en rubiks fast med annat mönster

En aning enklare att hantera än en vanlig;)

Här är min favorit. Jag har aldrig löst en rubriks så den här kom jag fram till att ju mer man använder den ju enklare blir det att lösa den;). Vilken är din favorit? Tryck på första ordet i meningen för att komma till orginal sidan:).



<3

¤Tävling-14 juli¤

Här kommer ett tips på en tävling på en bra blogg:). Det är En kärleks saga som lottar ut en Ögon kräm. Gå in och annmäl dig:)

Tryck på bilden för att komma till Bloggen.




<3


¤14 juli¤

Gokväll på er:)


Hur har ni haft det i dag? Jag har haft en bra dag:). När vi fiskade fick vi bara upp fisk som var små;). Men det var roligt ändå. Sen när vi skulle till Tofta så var det inget folk på träningen. Eller jo jag:P. Men det blev ingen träning:(. Så jag och mamma gick på stranden i tofta köpte glass och godis;). Mys kväll:). 




<3

¤14 juli¤

Hejsan:)



Nu på förmiddagen ringde Morfar och frågade om jag ville följa med och fiska:). Så i dag skall jag fiska och kasta varpa;). Vi skall fiska i klintehamn. Men när han kommer vet jag inte riktigt ännu:P. Det blir ialf inte så mycket inlägg i dag då:(. Men det kommer några ikväll! Nu ringde morfar och sa att dom skulle åka. Så vi åker nog om ca 30min:). Vad skall ni göra i dag? Ha det bra:)



<3

¤13 juli¤

Go kväl:)

NU har jag varit ute och cyklat en stund;). Det var lite kallt att cykla i t-tröja och mjukis byxor. Det var ju inte så varmt i dag och då blir det ju inte så mysigt varmt på kvällen heller ju;). I kväll skall ju Britney Spears sjunga i globen. Vad tror ni om den konserten? Jag vet inte ritigt, jag gillar ju inte henne så mycket. Jag gjorde det när jag va mindre, men inte nu längre.




<3

¤nytt USB-13 juli¤

Vad sägs om något av dom här USB- minnena?

Kanske den här som ser ut som en lego bit?

Eller något i den här stilen?

Något mer dator likt?


Till alla korten som finns på datorn.

Och till slut till alla Mario fanns

Hittade du något du gillade? Min favorit är kamera Usbn. Har inte lärt mig hur man gör för att få bilden att bli en länk, så tyckte du om någon så sök på USB minne på Google



<3

¤ Ny design-13 juli¤

Som ni nog ser så är det ny design från syster (Anna) Tack så mycket Anna<3! Vad tycker ni?

Design skaparen och min syster<3

¤Frusen-13 juli¤

Hej:)



Nu har vi kommit hem från vår korta bad tur i roma. Det var svin kallt i vattnet. Men badade gjorde jag och syster (Linnéa) ändå. I en halv timme var vi i vattnet! Så nu har jag badat 8 gånger i sommar;). Inte alls mycket:P. Vi satte oss sen och åt en glass på bryggan vi den anndra gammlare dammen. Men lite bilder blev det;)

Här åt vi glass.

Min tolkning av före efter bild;)

Mmmm..


Nu skall Syster (Anna) fixa så jag får en ny design:)



<3

¤ 13 juli¤

Nu skall jag gå ut och äta. Sen kanske vi tar oss till det nya badet i roma;). Är jätte hungrig nu så jag springer iväg;)




<3

¤13 juli¤

God morgon:)



Nu är jag uppe ur sängen:). Skall snart följa med pappa till stan så jag kan lämna lite filmer på Hemma Kväll:). Sen skulle pappa ha lite material till jobbet. Så det blir i princip att vända i stan;). JAg hadde gärna stannat en stund pch gått till en secon hand butik för att hitta ett par Jeans att slakta till shorts;).  Efter som det inte är så värst soligt ute idag heller. Jag hoppas på bättre väder, för jag har inte hunnit att bli brun ännu! Om 5 dagar skall jag till sandviken på sommar läger:). Där kommer jag att vara i 6 dagar;). Från den 18 till 24 juli:). Jag längtar:D. Vad skall ni hitta på idag? Ha det jätte bra:)

Saknade ÄLSKLINGS Klassen (Överstruket för det inte är min klass längre:(, eller min gammla)


<3

¤12 juli¤

Hejsan:)



Jag har nyss varit ute i trädgården;). Jag plockade lite jordgubbar:). Jag satt nyss och funderade på att intervjua någon till bloggen;). Jag såg att foki hade gjort det och det var ju en bra idé! Jag lånar nog den. Får se vem som blir mitt offer:P. Fortsätter att kolla på kläder på Tradera. Vad skall ni göra ikväll?




<3




¤Glädjande strumpor-12 juli¤

Hejsan:)



Det blir ett kort och snabbt inlägg nu. Vi skall snart åka till stan för att köpa något till Farmor, som fyller år i morgon, men som vi skall fira idag:). Har kollat lite på tradera. Det finns mycket fina kläder och fina väskor där:). Skall kolla mer snart. Nu måste jag klä på mig. Ha det jätte bra idag:D




<3

¤Borsta tänderna-11 juli¤

Nu är jag tröt. Eller det är inget bra på tv och jag har nu kollat på alla bloggar:). Syster (Linnéa) ringde mig för en stundsen. Men dom hon var med låt så himla mycket! Då klarara jag inte av att prata med någon i telefon om det låter för mycket:(. Men nu skall jag borsta tänderna och krypa ner i min säng sen:). God natt poå er!



<3

¤2 av 2 möjliga-11 juli¤

Gokväll på er:)


Hur har ni haft det i dag? Jag har haft det lika bra som igår! Jag är lika nöjd som igår! Det blev vinst idag med:), men det var ju verkligen inte bara jag som kastade bra idag. Idag var Amanda och David med. Jätte roligt tack så mycket för rolig lag tävling:).  Så man kan säga att det blev två av två möjliga guld;). Sedan runt 2 var varpan färdig. Jag och Mamma letade upp syster (Anna),  Hjalmar, Flodman och Johan. Så var vi med dom en stund på stånga spelen:P. Sen såg jag och Mamma på pärk (Det var också på stånga). Sen kom vi hem vid halv 7 någon gång;). NU kollar jag på några bloggar, jag har några kvar att titta på med.  Men sen kanske jag skall gå och lägga mig. Jag gick ju upp rätt så tidigt i morse. Vad har ni tillbringat dagen med att göra?



<3

¤zzzz-10 juli¤

Snart skall jag väl försöka att ta mig upp till rummet mitt för att sova. Jag är verkligen inte trött och jag vill inte sova. Men jag måste så jag orkar upp i morgon:). Jag skall ju kasta lag i morgon (Varpa). Kommer inte att skriva något på morgonen i morgon, för jag går upp kl.6 i morgon och åker kl.7.  Nu skall syster (Anna) få datorn Hon blev lite sur på mig nyss för jag har "alltid datorn"



<3

¤Trött-10 Juli¤

Hejsan:)



Även fast klockan inte är så mycket börjar jag att bli trött. Så jag tror att jag skall gå upp till syster (Linnéa<3) och lägga mig i soffan.Se på tv och kanske smsa lite? Vi får se:). Men hörs senare ikväll:) . Ni får ha det så bra så länge:)



<3

¤Guld-10 juli¤

Hejsan:D



Jag har för första gången tagit ett Guld i CM-Centimeter (Varpa). Jag är jätte glad:D. Mitt resultat blev 812cm (8m och 12cm) . Man kastar 36 kast, men jag orkar inte att gå in på fler detaljer:P. Jag är ialf jätte glad:D.



Här är min Medalj;)

Har var i stånga sen halv tio:). Jag började att mäta:(. Men det blev ju jätte bra:). Så nu skall jag snart duscha och Syster (Linnéa<3)  maserade migg för en stumd sen;). Vad har ni gjort i dag?



<3

¤ Cupcakes-9 juli¤

Här kommer premiären på mina första Cupcakes;) Dom smakar bra:), men dom ser kanske inte så goda ut:P



Länk till receptet här nedanför:)
http://recept.nu/1.145952/leila_lindholm/tillbehor/mjol/chocolate_cupcakes

Litet tips om ni vill göra Cupcakes leta upp ett recept och handla efter receptet. Det är svårt att bara ha allt hemma;P. Nu skall jag gå upp till tv:n och se på Sommar ed Ernst med familjen.


<3

¤Fångad av en stormvind-9 juli¤

Hejsan:)



Haha:P även fast jag inte tycker om Carola så blir det den över texten Men det blåser massor utan för våra fönstrar. Nu sitter jag uppe vid TV:n och ser slutet på en film;). Jag väntar på att Pappa och Mamma skall komma hem. För jag kollade lite på Recdept.nu och bestämde mig för att göra Cupcakes. Så efter att jag har velat göra det jätte länge nu så blir det äntligen av idag:). Jag tror att dom kom nu så skall smita ner i köket och börja fixa nu:). Vad skall ni göra?



<3

¤På den ljusa sidan-9 juli¤

Nu när det är så tråkigt väder tycker jag att det är jätte mysigt med tända ljus. Jag ville fota lite med så här kommer kort jag tog på ljus. Jag vet att det verkligen inte är något nytt påhitt med fotograferade ljus men jag tycker att det är väldigt fint ändå:)



Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna!


<3

¤REA-9 juli¤

Halloj:) Nu känner jag inte av förkylningen alls. Systrarana sitter uppe i soffan och ser på TV, det låtter så himla mysigt:). Mamma och Pappa har åkt och fixat ett lån till bilen dom skulle också titta på ett jobb (eller pappa skall titta på ett jobb). Så jag har datorn helt för mig själv:). Ingen som vill ha den på ett bra tag heller:). Så nu sitter jag och tittar på Nelly efter några snygga och billiga kläder:). Det är REA! Dom har flera fina klänningar jätte billigt, men det är sådana klänningar som jag verkligen inte skulle kunna ha på mig tyvärr:(. Jag har lite för annorlunda former för dom;). Men titta kan man ju ändå:). <3

¤ Bild från sommaren¤


¤9 juli¤

Hejsan! HUr mår ni? JAg mår bar förutom att jag fått en härlig förkylning;). Jag blundar, snörvlar och gråter om vart annat:P. Så uppfriskande det käns tsm med det här vädert! Men jag får göra det bästa av allt. Vi hadde det jätte roligt Jennifer, jag i går och i förr går:). Det blev två filmer, Wild Child och Kitty och Hollywod mysteriet. Kitty och Hollywod mysteriet var bäst tyckte jag, en gong blev jag så rädd att jag hoppade upp i Jennifers säng:P. Haha, det var inte det att filmen var så super duper läskig men jag har sån livlig fantasi. Så jag låg brevid Jennifers säng och ad fins under? Det är ju en sak man tänker på när man ser på film, får det plats något läskigt under sängen/soffan. Men sen satt jag uppe i hennes säng hela filmen:P. För er som har barn i min older och yngre är det ett tips om ni vill ha en spännande och lite läskig film:). I dag skall jag nog ligga under täcket för det mästa i min säng, får under hålla mig med musiken på radion:). För jag måste friskna till från förkylningen till i morgon och på lördag! DSet är en jätte stor varpa tävling nu på Gotland lilla. Stånga spelen, är det någon av er som har hört talas om den? Om ni är på Gotland nu så kan det vara jätte spänande att åka ditt och titta:). Det är lite olika gutniska lekar och spel där te.x, Varpa,Perk och Gutninsk fem kamp. Nu måste jag kolla på alla tusen blogg inlägg på blogglovin effter som att datan inte ville sammarbeta med mig igår:(. <3

¤Säg till alla jag är på väg-7 juli¤

Hejsan Hoppsan:D NU har jag en packad väska i farstun:), en mamma som gör mat och en Lisa (Jag) som väntar på att maten skall bli färdig! För när vi har ätit mat skall vi (syster (Linnéa), Sandra, Mamma och jag) till stan en snabbis i dag igen;). Jag skall fixa till en bättre storlek på en tränings overål vi köpte igår. Sen skall vi lämna syster och Sandra sen åker vi till Jennifer:D. Jag har ju saknat henne så! Men i kväll blir det vår film kväll:D. Så det blir värkligen inte något bra bloggande idag heller:(. JAg menar värkligen förlåt mig:/. JAg vill både uppdatera bloggen och göra andra saker på dagen! Men det får nog endå mäst bli så att jag gör anndra saker på dagen än att sitta inne och bara sitta vid datorn. Min syster (Anna) Håller på lite och letar grejer till en ny design till kära bloggen min:). Så vi får se när det kummer upp ny design och lite annat skoj:). Komentera gärna med så jag kan gå ock kolla på er blogg! <3

¤5 juli¤

Hejsan:) Sitter i köket och hör hur syster (Linnéa<3) stökar runt när hon lagar mat. Ett väldigt mysigt ljud! Nör jag låg och läste i dag så kom mamma upp till mitt rum. Hon var inte så jätte sugen på att tfräfa dom som kom. Det var evor och alff. Jag vet inte riktigt hur vi känner dom men dom brukar komma till oss på sommaren en gång typ. Dom har kommit två gånger på Midsommar kanske inte ett så värst smart dag att komma på kanske. Men i dag var det väll helt okej endå, dom va inte kvar så länge. Men det är ju alltid folk som man tycker är lite jobbiga, dom är ju inte taskiga eller så bara lite jobbiga. Snart skall vi äta mat:). Vad skall ni göra i kväll? För mig blir det nog hemma kväll som vanligt;). <3

¤Rent nu-5 juli¤

Hejsan:) Hur mår ni? Jag måra bra:). Har städat färdigt huset nu:). JAg hjälpte mamma den här vecka med. Inte för att det är så värst roligt, men vem har sagt att det är mamma som måste göra allt det tråkiga? Så jag kan ju hjälpa henne ibland:). Det är soligt och fint ute, men det blåser inte så jätte varmt:(. Så det är inte något jätte bra bad väder:(. Eller vi får väl se hur det blir med att bada. Men jag gtror att det blir en hemma efter midag, fast jag skall nog föreslå att vi kan åka till mor mor och morfar för att hälsa på:). Skulle vara roligt var ett tag sedan vi träffade dom nu. Nu skall vi snart äta ute i det mysiga vädret så jag får sluta nu. <3

¤ Kvällen lider mot sena tider- 4 juli¤

Om jag inte har nämmt det så kommer det nu jag är värkligen inte en kvälls mäniska! Så jag börjar att känna nu att jag gick upp vid kvart i sju i morse. Så jag tror att jag skall ta mig upp för trappen nu och lägga mig på soffan och lata mig en stund. Sen skall jag läsa i min säng tills jag somnar:). Nu har jag också kollat att alla filmer fins inne på Hemma kväll där jag och Jennifer skall hyra filmerna:). Men det blir god natt nu till bloggen och er som läser! <3

¤4 juli¤

Gokväll på er alla:) Förlåt mig för så otroligt dåligt bloggande på ett tag:(! Nu måste jag ta och skärpa mig, för annars är det så stor chans att jag kommer att sluta och blogg igen! Men det får inte hända! Så här kommer ett inlägg;). Men i dag har jag varit i Garda och Kastat varpa:). Tävling var det med och dagen till ära var det ett DM till och med! Det gick bra för oss:) en andra plats:). Jag kastade dock inte så bra som jag borde ha gjort så jag är inte så jätte nöjd själv men det var ändå roligt Sen åkte vi hem:). Så har vi bara tagit det lugnt:). Jag gick t.e.x  ut och la mig i hängmattan och läste i min bok "Typ min brorsa" Den börjar att bli bra:) men jag har snart läst halva boken! Får se om jag läser lite i kväll in ana jag skal sova:). På tisdag skall jag och B- vän (Jennifer<3) ha film kväll:D. Vi skall ha tema Emma Roberts! Haha:) så det blir bara filmer där emma är med såkklart:). Hoppas att det blir roligt, eller jag behöver inte hoppas jag vet att det blir roligt:) <3

¤ inte någon Tiljans finnal för mig¤

Ja till slut så ringde dom, men inte med några så jätte roliga ny heter tyvär:(. JAg får inte vara med på finnalen på måndag:(. Men jag önskar alla som får vara med ett stort lycka till:)



<3

¤3 juli¤

Hej på er:)



Det börjar värkligen kännas som att jag måste gå vidare med vissa saker:(. Tex som att jag tror att Jennifer är min Bästa kompis när hon antagligen inte vill va det. För det gör ont i mig när hon säger vet ej när jag frågar om vi skall göra något? Om hon vill träffa mig, jag kömpar men hon står emot:/. Det kanske är så det är och måste bli men isåfall vill jag inte inse sanningen! Om det är sanningen varför säger hon inte det till mig då? Jag trodde hon var den som skulle säga sanningen! För om det är sanningen är det hon som gör den till värklighet! För det ialf inte min värkligehet! JAg var med i tidningen idag;). Tiljans bilder:P. JAg vill att telefonen skall ringa:) VAd skall ni göra i dag? Jag har inte några måsten. Så jag vill hitta på något med någon, tex med Jennifer men hon värkar ju inte villja vara med mig:(. Om det är så då har jag ingen som bor så nära!



<3

¤2-juli Tiljans talanger¤

Hejsan:)


Jag på Schenen:)<3

Jag är jätte nöjd med gårdagen, alla roliga mäniskor och all bra musik:D. JAg klarade nästan låten perfeckt enligt syster (Linnéa). JAg är jätte nöjd. Dom skall ringa i dag och säga om jag kommer vidare till på måndag eller inte. Jag längtar tills det ringer i den nedrans telefonen som bara är så tyst just nu:(! Jag låvar att efter jag har ringt till alla så skriver jag om jag kom med eller inte:)



<3

¤Tack så mycket¤

Nu när jag kollade på komentarerna i morse så såg jag ett väldigt intresant innlägg. Så här stod det:
Är du invandrare eller? Kan du inte stava! ta en svenska kurs! Från anonym.
För det första jag är svensk så du har det klart för dig nu. Plus att jag kan säga dig och alla andra att jag värkligen inte är en god stavare. Men min blogg er inte perfekt, och det gör mig ingen. Men är det fler som tycker att jag borde skriva med ett stavnings program innan jag lägger in det på bloggen? Eller är det inte så svårt att läsa det endå? Jag skriver ju till er och då vill jag gärna veta om ni har det svårt att läsa det jag skriver? Plus att det inlägget skrev jag nog väldigt fort med (1 juli). Men jag vill också säga till dig som skrev komentaren att bara för att man är invandrare så behöver det inte betyda att man inte är bra på att stava och jag tycker att du är på en ganska så låg nivå när du drara in invandrare i det hela!



<3

¤Första morgonen-1 juli¤

Hejsan:)



Jq nu sitter jag här vid datorn ige;). Idag kan jag inte säga att det är nogot toppen väder tyvär:(, pappa fick till och med rycka ur telefoner, tv ocg datorer ur kontakterna i morse med, det oskade:(. Nu är det ännu dom gråa målnen som täcker hela himmel:(. Men vi gör något bra av dagen endå tycker jag! Vad skall ni göra? jag skall fixa lite här hemma och fixa lite till syster (Anna) och så:). Så idag har jag ialf mycket tid med bloggen:). Har ni fint väder? Jag hoppas värkligen att ni har det! NU tänker jag skicka iväg syster (Linnéa) på att handla lite skaer i Roma;P. Hon tycke att jag skall cykla med (Linnéa tar moppen och jag cyklar bredvid:P) Jag skall gå och ta på mig lite kläder då och inte ha min otroligt fina pyamas;). Ha det bra sålänge:D



<3

¤ GRATTIS syster<3-1 juli¤

Ja må hon leva, ja må hon leva! Ja må hon leva ut i hundrade år! Ja vist ska hon leva ja vist ska hon leva ja vist ska hon leva ut i hundrade år! Grattis till kära syster som fyller 17år i dag! Ha det bra i dag Anna<3!
 
Ibland ser man henne så här

Eller så ser man henne så här (det är ganska många gånger som jag har sett henne såhär;P)


Eller så ser man henne så här:).  Just då hon mår som allra bäst! Jag hoppas att hon ALLTID får ha det som allra bäst på ett eller annat vis! Jag ÄLSKAR dig Syster<3<3

RSS 2.0