Hejsan=)

Crulis cup! 
Det varalltså Crulis cup i dag (Fotbolls turnering men sin klass om man vill). Det gick inte så jätte bra men det var Jätte SKOJ;) Va vann en match av fyraXP inte så bra:P men men. Men det värsta var att vi förlora mot havdhem:/ dom skall man ju vinna mot (Kalle och Jonte spela där) precis därför skulle vi ha vunnit, men det gjorde vi inte såklart:(.

hejsan Kvällsan;D

Nu har jag blogg
I dag har jag varit och åkt skridskor och badat med skolan. Eller det var några föräldrar (från skolan) som fixade en dag i Roma;P.
Skridsko stunden.
Det började vid kl:10.00 men vi var där vid kl:10.10;P. Först var vi 4 på isen men det kom lite mer folk senare:). Jag va med Ingrid, Hilda och klara:) Vi åkte runt, runt och runt men vad skall man göra på en is annars då;). Kl:11.45 var det dags att ta sig till badet:) 
Bad Stunden
 Först gick vi ner och bytte om till bad kläder, jag till min gula bikini överdel med svart underdel. Sen var det att bada i en timme:) det var jätte skojigt såklart;D vi simmade runt, runt och runt;) Busade med Klara såklart;P men det var ailf en mysig för och effter midag:)

Lisas nya blogg , gjord av sin syster Linnea :) <3

Hejsan :)

Det är jag som har fixat denna blogg :)
Jag är inte proffs men , men .
Titta även på min blogg - http://liiiineeaa.blogg.se/
Jag älskar dej mycket Lisa , här kan du skriva om dagen ;)
Ps , när du vill spara det du skrivit så trycka på --------
SPARA & PUBLICERA

Puzzar från din linnea :) <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0