Orkar inte-31 Augusti

Hejsan:)


Snart skall jag sova. Har bara några få saker att ta itur med innan. Bland annat att fundera ut vad jag skall ha på mig för kläder i morgon på skol fotot! Men jag orkar inte skriva nu! Jag är lite ledsen just nu! Men vi hörs i morgon:)



<3

Moonlight-30 Augusti

Hejsan:)


Sista inlägget för i dag. Jag har värkligen inte gjort mycket alls i dag! Varit hemma och vid kusinerna och bara tagit det lungt! Riktigt skönt att sluta helgen med ett sån dag. Fast jag har ju kastat varpa i dag med! Det gick bra och jag och Amanda kom tvåa på sista ungdoms tävlingen för den här sesången:). Nu skall jag snart sova så god natt:)



<3

Musiken-30 Augusti



Ja ni kanske kan gissa vad jag gjort en liten stund i kväll? Jag satte mig faktiskt och spelade och sjöng lite på några få av mina egna låtar! Jag gör dock inte det så ofta för jag gillar inte dom så mycket som vissa andra låtar jag sjunger och spelar som mest! En av dom låtarna jag har spelat på i ca 1-2 år är Alanis Morisette- Ironic. En riktigt bra låt! 



<3


 

Mina läppar är förseglade-29 Augusti





Snart skall jag sova, skall upp tidigt i morgon (Varpa tävling såklart). Men ett litet inlägg till hinner jag:). Jag och syster var borta vid katterna för en liten stund sen:). Vi satt och såg lite på tv. Sen gick jag upp till kyrkan och hämtade min cykle! det var mörkt och läskigt och som sagt upp till KYRKAN! God natt på er och sov så gott:) 



<3 

Hhur mycket någon betyder-29 Augusti



Vissa mäniskor missar väldigt ofta hur mycket folk bryr sig om dom. Just nu känner jag precis så. Jag försöker hela tiden att visa det! Men det käns precis som att det studsar ifrån personen! Så fort jag säger det till den! Jag trode alldrig att det skulle bli så här igen! Men det bler vist alltid lika dant! Jag måste antingen ta i tur med det på riktigt eller bara låta vännskapen rinna ut i sanden! Men jag kan inte! Om jag bara kunde läsa tankar! Då skulle allt varit som för! Jag kunde lita på det personen säger! Jag måste så jag gör det just nu även fast jag inte längre tror på vad den säger. Det låt så bra där på stranden det gjorde värkligen det! Men nu jag förstår inte ens hur du kunde säga så när alla andra och jag ser att det inte är så! Ljuger du för dig själv eller mig? Det här är det enda i mina tankar just nu! En sån liten sak har växt till en så stor sak i mitt huve! 



<3 

Raka av mitt hår-29 Augusti



Så här blev mitt hår:). Jag blev riktigt nöjd:)! Ja dagen blir en hemma mys dag! Jag är så himmla trött så jag vet inte vad! Det har varit en lite jobbig första skol väcka med mycket att göra hela tiden! Jag har inte alltid måt så super heller!  Men det ingår i att börja om på nytt, bli av med kompisar, få mya kompisar och se hur dina gammla kompisar blir på nya ställen! Det var en gammal kompis som gjorde mig ledsen (Den kompisen går jag ännu med i samma skola som) jag vet ännu inte hur jag skall göra!




<3


Tidig morgon-28 Augusti

Hejsan:)


Just nu är klockan inte så jätte mycket. Jag var tvungen att gå upp fidigare på grund av att jag och syster (Linnéa) är katt vakt i helgen. Samma katter som det varit förut men nu är det bara två katt ungar (Kanske inte katt ungar längre:P) och mamman till dom:). När jag har fixat mig lite och så skall ni få ett kort på hur mitt hår blev, efter klippningen i går:). Jag är riktigt nöjd:).





<3

Läger skola-27 Augusti





''







Efter som att min skola är lite teknisk (dom har en hemsida med mycket information) så kunde jag faktist få tag i härliga bilder från lägret! Så här är några bilder. Den sista är på när jag och Vanessa skärde grönsaker på kvällen. Men vi sjöng lika mycket som vi skärde grönsaker;). Riktigt roigt:D.


<3

Tillbaka-26 Augusti

Hejsan:)



NU är jag hemma:D. Det har varit både riktigt roligt och riktigt jobbigt! Roligt var att man typ känner alla som om man känt om i några år:P. Tråkigt att jag inte litade på Daniel m.m! Men med hans bra svar så känd set bra nu igen:). Tack för allt härligt Sjuor!




<3

Förlåt-24 Augusti

Förlåt mig men jag orkar värkligen inte skriva klokt om vad som hände i dag. Fast vad fins det att skriva, vi fick massor med information! Jag började i en ny skola! Med en ny klass!  Med en otroligt snygg kille i 8an! Vad fins det mer att säga?
<3

Läger skola-24 Augusti

Hejsan:)


I morgon och på onsdag skall jag på Läger skola som det så fint heter. Så då skall vi till sandviken (Vi sover på samma ställe som jag var på sandviken Lägret). Alla sjuor tsm;). TYp 50 st! Kan det bli mer än galet! haha;). Men det blir ingen uppdatering i morgon! JAg har märkt att man inte orkar uppdatera på morgonen;). men ni får ha det bra:)



<33

Trött-24 Augusti

Go kväll:)


Skolan gick bra:). Bara riktigt tråkigt med massor (MASSOR) med information. Till slut snurrar det bara i huvet på en! Sen gick jag och Nora på stan lite med sysyet (Linnéa) och Julia:D. Roligt var det kan jag säga;).  Sen tog jag Nora och syster (Linnéa) bussen hem. Sen var nora här till halv 6:). Men nu är jag super trött! Kommer att sova sm en stock i kväll kan jag säga!



<3

Mummsig mat-23 Augusti









Några bilder från dagens lunch med familjen (Minus anna, fast plus sofia). Väldigt mysigt och gått;). Sen följde jag med pappa och hjälpte han med ett jobb. Vi kom hemm ganska fort. Så jag har gått omkring och fixat inför i morgon och jobbat lite. Jag tog en jogging tur sen efter:). Så skönt det är värkligen! Snart skall jag sova så nu bllir det ett god natt på köpet;)



<3


Sun lighit-23 Augusti

Hejsan:)






Nu har jag varit på en liten bil tur. Först till Lokrummet med pappa. Sen åkte vi vidare (Mamma var också med) till stan och handlade lite mat. Nu skall jag gå ned och skära sallad;). Sen efter maten skall jag  sola lite granna:). Solen tar ju mycket nu:).

From zero to hero-22 Augusti

Japp då var det dahs igen! MIn lilla beskrivning på något som har blivit bättre eller som man kan se på ett bättre stää från en ny synvinkel.



Gammalt nagellack.
Blir du inte riktigt arg när det finaste nagelak (eller något av dina nagelak) blir för tjockt och segt (Gammalt) för att andvända!


Men se det så här
Tänka va roligt nu fick du ett bra undantag till att faktist för en gånge skull att köpa ett nytt:D.


Tippas från mig
Köp inte två nagellack för att dom är billiga köp ett som är av riktigt bra märke i stället:)
Jag skulle inte heller välja dom här märkena, Depend,Viva la diva och andra nagellack under 25 kr.
 Dom bara flagnar av!

Mavala är det bästa nagellacket jag har använt! Det är bra pris med, kostar runt 45:-


<3

Typiskt mig-22 Augusti

Hejsan:)



Nu har jag och Mamma kommit hem från stan och filen:). Det har varit en mysig dag förrutom att jag inte hittade något:(. Plus jag har förstört min mobil! Jag och mamma skulle gå och köpa en Cole (Jag har låvat en kompis att skriva och säga Cole istället för Cola:P) .
Mamma: Vi kan gå över vägen där borta (Knuffar till mig lite grann)
Jag: Oke OJJJ!! (jag tappar mobilen och tänker det gick säkert bra)
Men när jag tar upp moilen från gatustenarna ser den ut så här


Ja! Blir man inte en aning ledsen när en mobil som man värkligen tycker om blir skadad. Vi skall försöka lämna in den på lagning på måndag efter skolan iaf:). JAg hoppas att den går att laga! Annars köper jag nog en lika dan till den är så otroligt skön att smsa på!  Förutom det här har dagen varit jätte bra och mysig! Tack Mamma:)<3



<3

Morning has brokend-22 Augusti

Good morning!



Jag vaknade riktigt tidigt i morse;). Redan vid 8.  Inget roligt väder att vakna upp till då tyväer. Men det gör inte så mycket i dag efter som att jag och mamma planerat att åka till stan i dag. Först för att kolla på kläder och väskor. Sen åker vi kanske till mormor och morfar  en stund (Afärerna stänger ju vid4 ) Sen skall vi se på bio:) Sommar med Göran. Så en tjej dag:). Kommer alltså inte så bra uppdatering i dag. Kanske en gång till nu innan vi åker. Nu skall jag äta frukost:)




<3

Glassigt armband-21 Augusti











Vad tycker ni om mitt hemgjorda glass armband?  Jag är väldigt nöjd och har det på mig just nu:). Funderar på om jag skall ta en jogging tur nu:). Så blir det nog:). Ha det bra så länge:)


<3

Dagens mat-21 Augusti




Ja om man nu kan kalla det här för mat;). Men efter som att jag inte var så jätte hungrig så tyckte jag att det var en perfekt lunch:).



<3

Oj då-21 Augusti

Hejsan:)


I morse vaknade jag redan vid kl 5! Jag gick så klart inne upp, men jag viste inte vad klockan va,jag var helt säker på att jag hadde lagt ner min mobil på golvet (Skulle se vad klockan va). Men när jag kännde efter så hittade jag den inte! Så jag gick ner och pratade en liten stund med Mamma runt kl halv 6 gick jag och la mig igen. Sen när jag vaknade vid kl halv 8 eller om det var vid 8. Då hadde jag handen under kudden och i min hand låg mobilen! Jag tycker det här är otroligt mysko för jag är helt säker på att jag hadde mobilen  på golvet! 



Nu skall jag gå ut och sola på balkogen:) Ha en bra dag:)


<3

Clean room-20 Augusti

Före



Efter
 




Vad tycker ni har jag fixat något bra eller dåligt?
Det för det mästa vad jag har syslat med i dag;). Lite smsandet imellan åt såklart;). Så hann jag och syster (Linnéa) se på Systrar i jeans 2 med:). Sen bärde det av till staden för att handla mat. Mamma och Pappa var inne på Clas olsson, då passade jag och syster på att smita in en snabbis på både H&M och Åhléns. Jag hittade det fina halsbandet som Modemix har  fast i guld färg. Plus att på Åhléns hittade jag faktist två stora väskor som jag funderar på! Syster (Anna) skall få följa med mig på måndag om hon har tid efter skolan och välja någon av väskorna.



<3

Krukost-20 Augusti

Fyra steg till en jätte god och enkel frukosst
Visspa ihop två-tre ägg och lite salt. Sedan häller du det i en stekpanna 


Rör omkring mycket så det blir som på bilden nedan för


Sen när den fått den här fina färhen är det färdigt att lägga på en talrik och börja att njuta av din goda frukost


Ja det här och en macka har jag ätit till frukost i dag:) Vad fick ni i er i morse?


<3

Klockan ringer-20 Augusti









Jag kan stolt säga att jag faktist igick uppvid 10 i 9;). Det var ju till och med innan klockan ringde:). Jag hopass att alla som börjar i skolan i dag får en bra första dag på Höstterrminen 09:). Jag och alla Atene barn får dock vänta tills på måndag. Sen om det är bra eller dåligt vet jag inte:P .



<3

Sova i sängen sin-19 Augusti

Hejsan:) 


Jag måste komma in i rutinerna nu!  Gå och lägga mig i tid. Gå upp i tid. I kväll blev det alldeles för sent. men i morgon skall jag gå upp ur sängen direkt när alarmet går i gång vid 9. Det är inte så tidigt men det är en början:). Så God natt nu mina vänner:)


<3


Du&jag-19 Augusti












 
Något i  den här stillen har min dag sett ut:). Världens bästa sälskap, fint väder och lite milk shake (Stavar inte det så värst bara bara;P). Kan det bli bättre? JAg kommer VÄRKLIGEN sakna ttaha dig i samm klass Jennifer:(. JAg kan faktist säga det här till dig du är en av dom som jag Värkligen älskar<3!  Hoppas att er dag varit riktigt bra:). Vad har ni gjort då?



<3


Godmorgon-19 Augusti

Hejsan:)


Nu är jag vaken efter en natt där det käns som att jag inte sov någonting. Ni vet man bara ligger och vrider på sig utan att inte bara kunna blundaa med ögonen och bara somna. Men jag anntar att jag fick tillräkligt med sömn ändå;). För jag är aktist riktigt pigg:). JAg skall snart gå och äta lite frukost sen. Sen skall jag då ta och damsuga mitt rum, det är nog några damm rottor under min säng om man säger så;). Ha en bra dag:). (Kommer nog inte att uppdateraa i dag. Kommer i kväll med någon bild från i dag iasåfall:) )



<3

God natt-18 Augusti

Hejsan:)



Jag kommer inte att hinna att skriva mer ikväll;). Skall se på film och plocka upp på mitt rum så det inte ser allt för stökigt ut när Söt Jennifer kommer i morgon;). Reden vid halv 11;). Så måste nog gå och sova vid ca 12 någon gång så jag orkar upp i morgon;). Så god natt söta läsare:)



<3


m&m´s-18 Augusti

Hejsan:)








Gissa vad Pappa köpte hem till sina döttrar och sambo från båten? Jo m&m´s! Tackar Pappa:D. Så kan ni gissa vad jag och systrarana och Mamma har gått och knaprat på nu i kväll? haha;). Så uppenbart att jag inte ens nänmer det. I morgon Kommer käraste Jennifer hit:). Yes äntligen kommer hon hit:). Sista dagen på hennes Sommsr lov:(. 



<3

 

Varför fins ordet städa?-18 Augusti

Ja det är ju värkligen inte ett ord som man tycker om. Eller vad säger ni? Jag har städat färdigt 25% av skåpet (det är fyra våningar)  Så har jag börjat på andra delen! Sen kanske jag tar skriv bordet med:p.




Bilder jag tog i går med Cammen;)



<3

Outfit-18 Augusti

Hejsan:)



I dag har jag faktist fått på mig lite kläder som är värda att visa upp i en outfit;). Annars har jag typ haft på mig en stor t-tröja och ett par mjukis byxor! Värkligen inte värt att visa:P. Men nu får ni ialf något att se på;)

Grå kofta- JC
Gult armband-Tofta aoutlet
Svart tröja(Två stycken)- Cubus vs Åhléns
Gula legings- Vila
Strumpr-Willys
Halsband- Gjort själv

Sådär;)


<3

Tidig morgon-18 Augusti

Hejsan:)



Nu har jag börjat på min frukost denna tidiga morgon;). Jag gick och la mig vi kanske tolv i går, ändå sov jag till tjugo i ellva i dag;). Jätte skönt:). Jaha vad skall jag hitta på i dag då? jag har inte en enda aning! JAg har inte ett enda litet små jobb jag kan göra. Jag skulle ju kunna fråga om Jennifer vill komma hit:). Men hon svarar inte på mobilen! Men jag skulle kunna vara riktigt tråkig och städa någon stans på mitt rum:P. Så det blir det att städa! JAg bloggar i mellan garanterat för tråkighets faktor på 12 av 10! Ha en bra dag:)



<3

Värme-17 Augusti

Hejsan:)



Just nu käns det som att jag sitter i en bastu för så varm är jag:/. Hämska förkylning!  Just nu skulle jag värkligen önska att jag vore trött. Då hadde jag suttit vid och tittat på en film:). Men det käns liksom meningslöst när jag inte klarar av att slapna av! Någon som har några bra tips på vart jag kan köpa en stor och bra skin väska (eller fusk) som håller tunga saker som böcker och gymmpa kläderna!  Som ändå har bra pris?




<3

Och vinnaren är-17 Augusti

Jag kan nu presentera vinnaren i min tävling:)

Ett stort grattis till Felicia:) Så snart som möjligt ligger armbandet i din brevlåda:)



<3

Mat-17 Augusti

Tjoho!



Detta kanske ni förstår vad det är om inte så är det dagens mat;). Väldigt lätt men väldigt gott:)


<3


Athco-17 Augusti

Hejsan:)



Nu har jag faktist joggat i en timme och en kvart;). Det kanske ger lite pengar i slutet av dagen;). Jag var ialf ute och klippte av döda blommor i rabaten;). Men när jag gjorde det och lyssnade på musik märkte jag att jag är sjuk! Jag gick och nös hela tiden:P. Jag kunde typ inte sluta;). Får se hur det går rästen av dagen;).










Ja det var några bilder från rabatten;).



<3

Frukost-17 Augusti




Förlåt för dåliga bilder:(. Men bättre med dåliga en inga alls:P.   Det här skall altså föreställa en del av min frukost ett Äpple från ICA:). Vad skall ni sysla med i dag? Jag har ingen aning vad jag skall göra. Ha det bra så länge så hörs vi:)



<3


¤16 Augusti¤

Nu skall jag gå upp till syster (Linnéa) och kanske se på tv/film, eller så skall jag bara gå och lägga mig. men det blir inte något mer bloggande nu för i dag. Så god natt:)



<3

¤Kvälls fika-16 augusti¤



Före

Efter;)



Nu har jag så där tråkigt så man nästan skulle kuna somna! Jag lyssnar lite på Miley Cyrus just nu:). Jag uppskattar att hon blev känd:).



<3


The wind is in the crowns of the trees-16 Augusti

Hejsan:)




Nyss var jag och syster (Linnéa) ute och försökte flyga drake! Det gick ju så där;). Men det var faktist inte för att det var för lite blåst ute. Nej det var nämligen den dumma drakens fel. Jag ville ju ta kort på en flygande drake! Men det fins ju som tur är andra saker att ta kort på:) 



<3

¤Glömde-16 Augusti¤

Nu är maten i magen och inte ett enda kort togs! Tror ni inte att jag glömde att fota? Dumma glömska Lisa! Men men. Nu skall jag fösöka att se på My new BFF;). Jag tycker om programet för kolla på hur dom beter sig! Det är faktist roligt;) Men vad skall ni hitta på i kväll?




<3

¤I detta ögonblicket-16 Augusti¤

Hejsan:)


Just nu är mormor och morfar här:). Mormor har varit här hela dagen:)för morfar skulle inte vara hemma i dag;). Så nu skall dom äta mat här som syster (Linnéa) står i köket ocg gör nu;). Får se sen om det blir någon bild :).



<3

¤Nagel problem-16 Augusti¤

Hejsan:)



Jag hade tänkt att fixa mina naglar lite och sen stolt presentera mina produkter i bloggen:). Men problemet är det att det produkten som var ny (en nagelpenna från Depend) var riktigt dålig och svår att använda! Jag köpte den och ett lack (Lacket är ett annat märke men jag kommer inte ihåg villket;P) lacket är riktigt bra tror jag:). Men köp inte Depends Nagel penna som skall göra att man får vita naglar genom att dra pennan under nageln (När man blött ner udden på pennan).
 


<3

¤H&M-16 Augusti¤

Min topp tre lista på  H&Ms kläder och tillbehör.








Villken är din favorit?



<3

¤Den bästa bloggen-16 Augusti¤

Hejsan:D



Jag skulle villja börja dagen med en bra tips till er som vill läsa en väldigt bra och och mysig blogg:). När jag går in på den här bloggen (Jag kollar på den via blogglovin.se) blir jag alltid lika fyld av glädje, inspration och mys:). Jag kana bar säga att det  käns som att komma in i ett mysigt rum som någom irett med hjärtat och träffa en otroligt härlig person! Jag länkar henne i det här inlägget! Jag lovar ni ångrar inte att ni kollade in på den här bloggen! 
   http://www.bloglovin.com/m/40205291/0




<3

¤Just nu-15 Augusti¤

Gokväll:)



Just nu sitter jag och har ont i benen. Det regnar ute och jag sitter vid tv:n själv! Kan det bli värre? Det är ju jätte tråkigt! Daniel har typ somnat:(. Så han kan jag inte smsa med heller:(. Nej jag vill nog snart sova! Sov gott alla söta:)



<3

¤Tävling-15 Augusti¤

Efter som att det bara är två som har anmält sig till min tävling så tänker jag dra upp det igen;). NI kan alltså vinna det här armbandet som bilden visar nedan för.


Reglerna är enkla.
1.Skriv ditt namn och blogg/mail i en komentar.
2. Om du vill gör lite reklam om min tävling genom att skriva om det i din blogg.
Sen kommer jag att dra lott och kommer att höra av mig till den som vinner armbandet. Jag betalar så klart vad det kostar att skicka armbandet! 




<3

 

¤Dagens klädsell-15 Augusti¤


Jag fixade håret en aning med lite lockar:) Jag tyckte att det faktist blev bra:) Vad tycker ni?
 
Tog på mig en kläning med;). Men fick byta kläder sen när vi skulle i väg. Vi åkte och åt pizza i björkhaga:). Jätte mysigt:). Sen åkte vi till mormor och morfar:). Så myskväll blev det:). Hu har ni haft det i kväll?


<3

¤I går-15 Augusti¤

Här kommer då dom lite försenade bilderna från igår:)



Sen kommer vi då till det lite mindre nyttiga.



 Så där då var det litte mindre som jag låg efter med;). Snart kommer fler bilder;)
 Jag åt
Ägg stanning, macka med skinka och färsk basilika och apelcin juice


<3

¤15 Augusti¤

Hejsan:D



Förlåt för den otroligt dåliga upp dateringen på gårdagen. Jag måste nog tyvär säga att det nog blir lika dåligt i dag! För jag, syster (Linnéa) och mamma skall i väg snart och hitta på något;). JAg skall när jag kommer hem ladda upp bilder från min och systers (Linnéa) frukost från igår, och bilder från i dag:). Så det kommer lite bilder:). Ha nu en bra dag:). så hörs vi:)



<3

¤Staden-14 Augusti¤

Hejsan:)


Det här blir bar ett inlägg på vad som händer i dag:). JAg och systrarna (Anna och Linnéa) Skall in till stan:D . Ha det så bra alla i dag!



<3

¤God Natt-13 Augusti¤

Ja ni kanske kan gissa vad jag menar med det här inlägget;). Men jag förtydligar det lite till nu; JAg kommer inte att blogga mer i kväll så jag säger god Natt till er:) Sov sött:)



<3

¤Vänsterhänta sträck upp eran hand-13 Augusti¤

Go kväll:)



Jag vill först börja med att säga att i dag har det varit dom Vänster häntas dag;). Kanske lite sent att säga det nu, men då vet ni att det var i dag;). En liten till sak jag skulle villja säga till er. Är att det ännu bara är två som har anmält sig till tävlingen! Så fult är väl inte armbandet ändå? Men bara så ni vet har jag inte riktigt bestämt när jag avslutar tävlingen men inte allt för sent;). Just nu sitter syster (Linnéa) och ser på Twilight:P. Jag gillar filmen:). Men jag har blivit annti till att läsa böckerna. För tycker min syster om dom så mycket som hon gör med Twiligtht så tjatar hon på mig att jag skall läsa dom, men då gör jag det inet:P.  Snart skall jag sova. Men får se om det blir ett litet inlägg till:)



<3

¤From zero to hero-13 Augusti¤

Hejsan:)


När jag var ute och klippte gräset i kväll kom jag på en liten idé till bloggen:). Jag har funderat på att ha en liten ny grej här:). Jag tänkte säga saker som har blivit bättre med utvecklingen (eller personer som har blivit bättre). Så namnet blir alltså From zero to hero!


Den här gången handlar det om gräsklippare då;).
Hemma vid oss har vi tyvärr bara en gå gräsklippare! Så det är jag ganska så ansträngande att klippa vår rätt så stora gräsmatta;). Men tänk va skönt att det har kommit åk gräsklippare;). Det kallar jag From zero to hero!
Men jag vill på peka med att det är bra med den hederliga gamla vanliga gå klipparen! För tänk vad motion vi får:)



<3

¤Kläd dag-13 Augusti¤

Hejsan:D



Jag vaknade väldigt sent i dag. Halv 11 (Det är JÄTTE sent för att vara mig!!!). Sen satte jag mig typ direkt vid datan med syster (Linnéa) . Vi har suttit och kollat på kläder nästan hela dagen:). Så vi funderade på att fortsätta med det om mamma orkar. På så sätt att vi åker in till stan och kollar på kläder på "riktigt". Får se sen när mamma kommer hem. Men jag vill också påminna er om min tävling! Nu med lite annorlunda regler!



<3

¤Tråkigt-12 Augusti¤

Godkväll



Jag har så otroligt tråkigt! Syster (Linnéa) ser på en jätte tråkig film! Jag sitter och försöker att hitta något attt göra på datan. Men det går inte så värst bra! Så jag vet inte om jag har lust att var uppe så länge i kväll. Får se hur det blir.




<3

¤Tävling-12 Augusti¤

Här kommer min första Tävling!
Jag har suttit nu och fixat ihop ett svart silvrigt armband:). Det tänkte jag lotta ut till någon av er:).



  Gör så här:
1. Komentera detta inlägg med ditt namn bloggadres, eller mail.
2. Läg ut en bild på din blogg och skriv lite om tävlingen med en länk till min sida(Behövs inte höras om du inte vill men jag önskar helst att du gör det). (Om du har en blogg vill säga).
Sen hör jag av mig så du vet att du är anmäld. Lycka till!




<3

¤Ett läppstift i mängden?-12 augusti¤

Nja, det skulle inte jag säga om det här läppstiftet.
 



Läppstiftens huvud föreställer Brad Pitt och Angelina Jolie. Riktigt rolig idé och skulpturerna är gjorda av Willard Wigan. Men varför man valde just dom här kändisarna är för att dom har blivit valda till att ha världens mäst kyssvänliga läppar;). Skulle ni vilja se fler av Willards skulpyurer kolla då in här  


<3

¤Kändis-12 Augusti¤

Jag skulle ju berätta vad som hände på båten på väg till norland/Boden. Vi såg Malena Ernman. Hon värkade vara väldigt trevlig:). Vi dick fram och frågade om autografer;) haha. Ja hon tog sig värkligen  tid till det! Väldigt trevligt:)





<3


¤12 Augusti¤

Heej:)


Ja precis som i går så går det en film igen på vår TV.  Dock tycker jag att den filmen mina systrar ser på nu är en riktigt tråkig film! Så dom valde och jag bestämde mig för att inte se på filmen. För då kunde jag ju sitta vid datan i någon timme;). Man skulle kunna vara ute, men. Det blåser nog kalt;) så jag tror att jag stannar inne i dag.



<3

¤Dagens-11 Augusti¤

Hejsan:)


Ja det har varit lite tråk väder i dag. Det har till och med regnat en snabbis i dag, fast himlen öppnade sig verkligen rejält! Men det har ialf varit en perfekt mys dag med film:).  Först så jag och syster (Linnéa) på Camp Rock. Sen blev det HSM 1 (Highe School musikal).  Som ni kanske märker två musikal filmer plus att det är två Disney filmer med;). Jag skall snart göra ett lite till inlägg om SM på båt resan upp;)



<3

¤Svenska Mästerskapen i varpa 2009- 11Augusti¤








Silver- Centimeter Varpa.
Brons-Lag Centimeter.
Brons-Lag kula.

(Bronsen är sista placeringar. Jag tänker faktiskt skylla mycket på dim två tjejerna jag kastade dom var inte alls så bra. Och mitt eget fel med för jag kastade inte alls så bra sista dagen! Men blä för dom!)


<3

¤God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt-11 Augusti¤

Hejsan



Nu har jag vaknat till liv igen;). Eller syster (Linnéa) väckte mig för  att det var blue water hige Hon hade också fixat bröd och så. Så vi åt lite frukost vid TV:n! Vad skall ni hitta på i dag? Jag skall nog ta det lugnt, kanske varpa träning i kväll! Ha det bra s länge:)



<3


¤Kväll-10 Augusti¤

Hej



Japp, nu var det ju kväll igen;). Det skall så klart bli för himla härligt att sova i MIN säng! Jag kan då bara säga att tåg sängar är en aning hårda! Det kan dom allt ta att jobba lite på;). Men jag skall först kolla lite på BlondinBellas blogg:). Sen fixa mig lite. För att sen sova;). Men god natt på er:). 



<3 

¤Nu är jag hemma-10 Augusti¤

Hejsan:D


Nu är jag hemma från den fantastiska helgen i Boden:).  Även fast det var låångt har det helt klart varit värt alla resor, ont i axlar (Jag hadde många väskor att bära på) och allt annat :P.  Jag skall gå och packa upp allt nu:). Vi hörs sen i kväll då får ni veta lite resultat;).




<3

¤Hejdå igen;)-7 Augusti¤

God morgon:D


Ja nu har äntligen dagen kommit;). Stracks åka:)! Jag längtar till som 13min;) haha:P. HA det så bra allihopa nu:). Jag kommer inte att kunna blogg uppe i Norland! Det måste vara det sämsta! Men ha det bra:).




<3

¤God natt och hej då kanske-6 Augusti¤

Hejsan:)


Det blev en väldigt mysig kväll till slut ändå:). Jag och mor cyklade till roma och köpte lite godis och en tidning till migtill resan:). Sen cyklade vi en lite längre och mycket mysigare väg hem:). Dock mycket guppigare med;) haha:). Ja sen när vi skulle sätta oss och se på tv då kom kusin Karolina och Olof och Marie:). (Olof är mammas bror). Så gick dom hem för ca en halv timme sen:). Såna här kvällar tycker jag om! Särskilt nu när jag kan garantera att det kommer att vara full fart i helgen;). Men jag är inte säker på om jag bloggar i morgon. Jag skall försöka att klämma in det;). Men efter som att det blir ganska så tidigt i morgon så skall jag snart gå och lägga mig:). Sov got allihopa:)



<3

¤ Färdig-6 Augusti¤

Hejsan


Just nu är jag inte så glad:(. När mamma kom hem så frågade hon om jag hadde packat och så i dag. Jag svarade att nej, då blev hon typ lite iriterad så sa hon jaha jag som trodde att vi skulle hitta på något eller så! Men nu går ju inte det när du inte har packat! Jag trodde inte att hon orkade göra något efter jobbet ju! För annars brukar vi ofta vara hemma på kvällarna bara för att varken mamma eller pappa orkar att göra något! Men då kom jag fram till att jag hadde bra koll på vad jag skulle ta med. Så jag packade färdigt på ca 10 min. Men sen när jag gick ut och sa att jag var färdig hadde hon börjat att klippa gräset! vad är det för något egentligen! Jag sa till henne men då svarade hon något, men det hörde jag inte klokt! Så nu blev jag lite halvt sur/ledsen. Med en mamma som klippe gräset! Härlig kväll värkligen!




<3

¤Resväskan min bästa vän-6 Augusti¤

Hejsan;)



Nu skall jag gå och packa:). Ahh! Jag längtar grymt mycket till i morgon! Så nu skall jag springa upp på rummet och börja det tråkiga:P. Men det blir ju snabbare i morgon då:D. Hoppas också att väskan vill vara min bästa vän och hjälpa mig få plats med allt;)



<3


¤wow-6 Augusti¤

Jag menar värkligen wow  va varmt det är ute! Jag tränade nyss lite;) (varpa) JAg blev svettig som tusan! Igen:P.  Man kan inte ens sitta ute/inne utan att känna sig svettig och äklig:(. Ursäkta ämnet. Men så käns det just nu! Jag skall surfa runt lite på internet nu och se om jag finner något bra att skriva här på bloggen:). Ha det bra så länge:)



<3

¤Hamburgare-6 Augusti¤

1
  
2

3

4

5

Klar;) Jag kan medela att just nu ligger hamburgaren i min mage:P. Plus att det här var inte så serigöst inlägg;P.


<3

¤Värmen-6 Augusti¤

Hello:)


Ja:D Nu är det riktigt varmt ute;). Jag satte mig på terassen med varpa väskan och fixade rent saker och tog ur smutsiga trasor;).  Svetten ran av mig när jag gjorde rent varpan:P.  Det är härligt att  det är varmt;). Nu ligger det en hamburgare i stekpannan;). Det betyder att jag gör lite mat nu;).

på tal om hamburgare;). Skulle ni kunna ha dena "Hamburgaren" på er?


<3

¤6 Augusti¤

God morgon på er:)


Att packa står på chemat i dag;). Dok får det gärna vara så lite som möjligt efter som vi bytre någrra gånger (Först båt, sen buss och sen tåg). Då är det lika bra att ha en någorlunda lätt pakning! Särskilt när man inte har en väska på hjul:/! Sen skall jag vara ute en stund:). Träna lite såklart;). Haha:). Vad har ni för planer för i dag?



<3

¤5 Augusti¤

Ja jag funderade på att göra ett inlägg om hello kitty nu. Men jag känner inte för det ändå! För efter att ha kollat på ca 40-50 sidor på Google har jag kommit fram till detta. Jag tycker inte om hello kitty! Jag viste inte riktigt förut men nu vet jag helt säkert! Men jag tycker att alla dom som tycker om hello kitty har en himmla tur. För jag tror alldrig man kan få tag i
ALLA hello kitty prylar;). Nu skall jag även gå och lägga mig:).




<3

¤Dagen-6 Augusti¤







Så här har lite av min dag set ut:). Jätte härlig! Men den gick alldeles för fort! Vi kom till Åmine vid 11 kanske. Sen gick vi till stranden. Sen var vi där och nästa gång jag frågade vad klockan var fick jag svaret, tio i 3! Jo om jag blev förvånda! Jag var ju tvungen att åka hem vid halv 5 med för att hinna lagom till träningen. men tack för den Härliga dagen Jennifer<3! Pluss jennifers familj och kusiner;).




<3

¤I väntan på ett sms-5 Augusti¤

God morgon på er:)



Ja som sagt jag väntar på sms, från Jennifer:). Som antagligen sover ännu!  Eller så har hon bara inte kollat på sin mobil. Men jag tror att det blir en dag med Jennifer, hennes familj och hennes kusiner;). Så det skall bli jätte roligt:) såklrt;). Snart skall jag gå upp och borsta mina tänder (Som för örigt är GUL!!). Annars är jag som gott klar för att åka:). Jag behöver dra ner någon handuk i en väska och en bikini med;). I kväll blir det träning med (Varpa:P). Och så är jag hemma en dag. Så åker jag till Boden:P.



<3

¤Glass i strut, eller på pinne?-4 Augusti¤

Ja här kommer då mit runt surfandes resultat;). Det tog inte alls stor stund att komme på något bra;).
Glass Haha;). Det blir toppen och här kommer det;)

¤Glassen kommer antingen från Kina eller Persien, det brors på vem man frågar.
¤På 1700-talet kom glassen som lyxvara till sverige.
¤Det var inte förens på 1900-talet som glassen blev mer vanlig hos folket. Då lärde man sig nämligen att kyla ned glassen på rätt sätt.
¤I sverige handlar vi glass i snitt för 550 kr per hus håll. 

Mmmm..... 

Har ni lärt er något?  Om en sån god sak kan man väl inte lära sig för mycket?




<3

¤4 Augusti¤

Go kväll:)



NU har det varit en riktig varpa dag:). Riktigt roligt:D. JAg funderar på att ta en Jogging tur, men jag vet inte om jag orkar. Får se om det blir av i morgon i stället kanske;). Om jag orkar då:P haha. Just nu sitter jag och kollar lite på bloggar:). Ja sen skall jag surfa runt lite för något intresant till Bloggen;). Får se vad det blir:). Men ni får ha det bra så länge:)



<3

¤4 Augusti¤

Heej:D



Snart kommer Amanda hit:). Så  jag tänkte blogga en sista gång;). För när hon kommer så blir det varpa hela kvällen typ till 9-halv 10:). Så bloggar när jag kommer hem från träningen:). Ha en härlig kväll:)




<3

¤Rosa-4 Augusti¤


Hittade en tävling på en blogg:). Där kan du vinna datorn på Bilden:D. Så vill du vara med i tävlingen? Tryck på bilden:)




<3

¤Hoppas på fint väder i morgon-4 Augusti¤

Hejsan igen:)



I morgon hoppas jag på Grymmt varmt väder! För om det blir fint och härligt väder blir detäven en härlig dag med bästaste Jennifer<3! Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas!  För är det någon jag saknar så är det Jennifer! Nu skall jag gå ut och hitta på något vetigt att göra:). Om någon timme kommer Amanda hit:). Vi skall träna lite varpa! Det är ju sm om... 4 Dagar! Så jag skall snart ta en sväng till Norland= Boden!



<3

¤4 Augusti¤

Hejsan:)



Jag har inte bloggat i dag för det käns som att det är lite meningslöst att blogga när det nästan inte är någon som läser. Plus att jag förstår att ingen läser för min blogg är bara en i mängden! Men jag vill ju gärna bli en lite större blogg. Men då måste jag komma på något bra att locka folk med. Då kommer man till att man måste ha fantasi! Vilket jag värkligen inte har i det här sammanhanget:(! Är det någon som vill ge mig ett förslag om något jag kan skriva om? Jag Länkar der med en bild på bloggen:)  



<3

¤Igen-3 Augusti¤

Hej



Jag skriver ett litet inlägg trots att jag är såsig i huvet och nästan darrar med händerna. Som ni kanske märker mår jag alltså inte så bra! Jag har haft lite otur med hur jag mår på sista tiden! JAg hoppas värkligen att det blir bättre över natten! Men nu kommer det kanske inte några fler inlägg för i dag:(. Joppas ialf att ni mår bra!




<3

¤3 Augusti¤

Hejsan:) 



Morgonen började vid  Tv  och det jätte härliga Blu Water Hige! Jag älskar det programet:). Ja och vädret är toppen:). Bara lite träd som skymmer solar ställenan:P. Men jag tänkte snart försöka dra mig ut och sola:). Hoppas att ni får en bra dag:). Så hörs vi snart:)




<3

¤Tråkigt!-3 Augusti¤

Hejsan:)



Jag måste börja med en tråkig sak:(. Tyvär så värkar det vara så att temat inte vill fungera alls. Det temat som jag hadde är inte sparat någon stans heller:(. Så när syster (Anna) får lust och tid skall hon nog ta itur med ett nytt tema:). Så med något dåligt kan det ju komma något bra:D.



<3

¤Fråga-2 Augusti¤

Godkväll på er:)




Jag har en liten fråga till er. När ni  läser min inlägg, kommer min hedder och bakrund upp då? För i blad kollar jag in på bloggen för att kolla att allt ser bar ut. Men nu när jag har kollat dom senaste gångerna har jag inte set röken av min hedder eller bakgrund! Så skulle vara väldigt glad om ni kommenterar vad ni kan se och inte kan se:)




<3

¤Utomhus-2 Augusti¤

Nu så har jag äntligen fått upp alla bilder från igår. Det tog sin lilla tid när Internet inte är på topp:P. Nu skall jag bege mig ut och kasta lite varpa. Det är ju SM nästa helg! Jag lär behöva mer träning;).




<3

Oh, vilken härlig dag-1 Augusti¤

Här kommer bilder från i går:)













Molly Sanden





Alice  Svensson






Alla på Schenen:)
Och med den bilden blev det ett bra avslut tycker jag;). Hoppas att ni gillar bilderna.



<3


¤Redigerar-2 Augusti¤

Hej




Jag sitter och redigerar bilderna från i går nu. Men det funkar inte så bra:(. Så får se när bilderna kommer.




<3

¤Förklaringen-2 Agusti¤

Hej:)





Nu kommer förklaringen till den dåliga blogg dagen i går. Vi bästämde oss för att åka till stan. Men jag och syster (Linnéa) åkte med syster (Anna) och Hjalmar, så vi skulle vara färdiga till när dom åkte. Så jag han inte att blogga innan vi åkte. Sen när vi kom till stan märkte vi att det var fint väder i stan:). Så då ringde jag mamma och vi fixade biljetter till konserten. Sen när vi kom hem från stan blev det ganska brottom, för vi skulle äta mat och fixa oss lite;). Så blev det bara en snabbis då. Sen när vi komm hem i går vid halv tolv blev det bara inte att jag satte mig vid datorn.  Där har ni det:P. 




<3 


¤Sol-1 Agusti¤

Hejsan:D



Efter som att det blev finare väder:) mycket finare väder kommer det att bli en kväll på konsert! Så Jag , mamma och syster (Linnéa) skall se Sol Vind och Vatten:D. Jag vill bara säga det till er som har missat det, Jag är LYCKLIG;D. Bilder kommer;). Men troligt vis i morgon då:P. Eller får se:). Vad skall ni göra i kväll? JAg hoppas att ni har lika fint väder som vi har:).



<3

¤God dag;)-1 Agusti¤

Hejsan:D




Jag måste bara börja det här inlägget med att va anorlunda det käns med att skriva Agusti! Hahaha:P. Det är tråkigt väder ute så jag tror inte att det blir någon konsert. Jag, mamma och syster (Linnéa) hade funderat på att åka och se på Sol Vind och Vatten. Men jag vill bara på peka, vart är solen i det hela? Den ville inte vara med i dag och då vill inte vi det heller. Så jag antar att det bara blir att vara hemma i dag:(. 



<3 

RSS 2.0