She <3 Maliorca-31 Maj

 
 
 
 

Min syster kom hem ifrån Maliorca i natt så i morse när jag vaknade gick jag direkt ner till henne och smög in på hennes rum tyst fast hon vaknade. Vi pratade lite sen fick jag se massor fina kläder, smycken och tidningar hon köpt under veckan. Hon var riktigt snäll och lånade ut den fina tröjan och ett super fint armband till mig idag!


<3

Blurred-29 Maj

 
 

Nu skall jag skynda mig att ta på lite riktiga kläder. Har fixat mitt rum möblerat om så har på mig mjukisbyxor och en tröja bara. Nu blir det träff med lite släkt och grannar!



<3

GRATTIS-27 Maj

 
 

Det är något specielt med dig, det verkligen är det! Någon unikt och specielt. Glödje, skrattande och med glimten i ögat! Det är Pussan om man nu kan beskriva en person som henne med ord. Men för att komma till sak. Min BÄSTA vänn fyller FJORTIS i dag! Hon är på Mallis så jag fick dock inte träffa henne och får inte göra det på ett tag till. Men pratar med henne nu och det känns toppen. Saknar dig och Grattis på dig Bästa vännen Pussan!




<3

Osäkert-27 Maj

 

En jumpsuit jag verkligen skulle pröva om den fanns här på Gotland! Jag vågar inte beställa den och se hur det ser ut för jag vet inte men vill verkligen pröva. Jag får ännu mer lust för att köpa kläder när jag som ikväll har stor fight med mina kläder "INGET KÄNNS RÄTT" och jag blir sur och mitt rum är inte städat länger.



<3

Min säng är min älskling-26 Maj

Så fruktansvärt trött för stunden längtar till min säng om något! Men först lite fix med klädval till i morgon och packa väskan, sen SÄNGEN<3




<3

Flower power-24 Maj





 

Underbart mysigt väder för att gå ut och gå!



<3

Här kommer pippilångstrump-24 Maj

 
 


Det här hade jag på mig igår. Det var fint väder i dag och igår! Så bestämde jag mig för att sola idag men solen var i måln i 1 timme! Så idag blev det inte några brunare ben alls.

Tröja-Bolaget (affär)
Linne-JC
Tights-Ullared
Skor-Levis (Inter sport)
Ring-H&M





<3

I want to hear your voice softly whispered in my ear-22 Maj

 
 
 
 

Min första Kulglass för sommaren eller vad man nu skall säga och jag säger bara bättre sent en aldrig. Annars har det varit väldigt lugn dag för mig idag, har bara sett på tv´n hela dagen när jag inte somnade i soffan. Kändes egentligen meningslöst att slösa bort en solig dag så men jag hade inget större val. Hoppas att ni mår riktigt bra iaf!



<3

working hard-21 Maj

  

Jag har jobbat hårt hela veckan och stupat i säng på kvällarna. Nej ite riktigt så jag har haft roligt, gått till stan på kvällarna och träffat kompisar. Nu är det dom sista timmarna kvar bara och det är tråkigt och skönt. Har nämligen dragit på mig några nedans "dagis baciller" så sitter och snörvlar och har ont i halsen. Nu skall jag springa och jobba snart igen.



<3

jag vill men jag kan inte-18 Maj

 

(arkivbild)

Jag varken bloggade igår eller gör det idag klokt för jag har ännu inte fixat en lösning på hur jag skall få upp aoutfit bilder. Morfar hade tyvär ingen minneskorts läsare, men jag kom på en idé. Jag fotar vad jag har på mig varje dag och så får ni en bomb på dom outfit´s som blivit bra! Nu skall jag fortsätta att jobba, har prao vecka och är på dagis som ajg trivs toppen på!


<3

Grattis-18 Maj

 
Tack Lilla syster min För denna fina blogg<3<33 
 
Min Syster fyller år idag! Min enda (lilla) syster! Jag älskar dig så mycket och det vet du det är inget jag behöver säga, men om man älskar någon skall man inte ta den för givet så det är värlt att upprepa, GRATTIS syster! Ha en UNDERBAR dag och en en gång JAG ÄLSKAR DIG SYSTER!



<3


Candyland-16 Maj

 
 
 

Godis suget blev stort så jag bad mamma öpa hem lite godis till mig;). Ibland går det bara inte att motstå!



<3

Lay You Down On A Bed of Red Roses-15 Maj

 
 
 
 
 

Nu känner jag mig lite lätt sommrig. Har solat ända sen jag skrev det och det har gett resultat tycker jag. Nu skall jag cykla till affären och köpa frysta bär och göra yoghurtglass. Ha det bra så länge så hörs vi sen.




<3

Äntligen-15 Maj

 

Jag har gjort mig berädd för en hel dag i solen! Men för stunden gömmer sig solen lite bakom ett måln, men snart skall jag gå ut och bli "Mindre blek" som MYSIGT sa, bra uttryck tycker jag! Kommer kanske någon typ av outfit!



<3

Sol-14 Maj

Varmt som attan och soligt väder!

Night-14 Maj

 

 

Med en bok i handen och spotify på, är så min natt ser ut och lite sovande snart. Jag har väl hunit med lite sådär det jag tänkte göra i går, vi skummt att skriva igår fast det ännu är idag, haha. Godnatt på er!



<3

sometimes you have to-13 Maj

  Jag skall idag:

{Städa mitt rum} 

  {Plugga} 

{spela piano} 

   {Sjunga}  

{Outfit bild till bloggen}

Bäst att börja med det tråkigaste så det blir roligt till slut!



<3

Tävling

 

Tävla med VADFANSKALLJAGHETA.SE om dessa goodiebags. Länk till bloggen tryck på bilden.

Party in the USA-11 Maj

 
 

Sprang in på JC mellan min piano lektion & kör övning. Det slutade med en skolavslutnings klänning som jag tittat på några gånger innan. Inte helt bestämt ännu om jag skall ha den men jag tror det, skall försöka ta kort snart, tror snart betyder i morgon.  För övrigt är det bara 16 skoldagar kvar om man räknar bort praon!

<3

You make me sing so your everything

 
 
 
 
 
 
Parislinne Cubus, baslinne H&M, grå kofta & tights JC, smycken, Bikbok H&M Ullared Indiska.

Det har varit riktigt tråkigt väder hela dagen, menu har solen bestämt sig för att vara framme ikväll och det gillar vi. Tänker nog utnyttja solen med när jag kan med en lite promenad. Hörs kanske senare.




<3

Just how I like it-9 Maj

 


Contest-9 Maj

 

Jag deltar nu i en tävling hos DennisM.se om en iPhon 3GS. Vill du också vara med? Tryck på bilden för att komma till tävlingen och om ni deltar så önskar jag er Lycka till!



<3


Okej, mobil kameran är inte så dålig egentligen-9 Maj

 

 

Vem skulle tacka nej till den här bikinin på stranden i sommar? INte jag iaf. Kostar 129:- för överdelen & 99:- för underdelen, enligt mig ett kap. Super snyggt under en transparant skojorta tille ett par slitna jeans shorts.


<3

Där hjärtat sitter-8 Maj



 

 

Anledningen till den dåliga kvaliten på bilderna är att jag bara kan ta kort med mobilen.
Jag tänkte bara säga Godnatt till er. Jag skall inte sova ännu men snart tänkte jag göra det. Hoppas att ni haft en bra dag!


<3

Look a like-8 Maj

 

 

Försökte klä mig så att jag inte skulle frysa, det syns ser jag nu, haha!
Halsduk-Cubus
Jacka-Veromoda
Tjockis-Bikbok
Baslinne-Cubus
Väska-Accent
Tights.
Converse. 


<3 

Now or never-8 Maj

 

 

Det blev en tur till sstan idag precis som jag ville, fast utan mamma och med en syster i stället! Det var lite ruggigt väder men ändå fick jag sommar tankar och fick med mig ett par gladiator sandaler hem. Vet bara inte om jag skall önska mig dom när jag fyller år eller om jag skall köpa dom med mina egna pengar nu.



<3

Necesito colores-8 Maj

 

Idag kände jag för en tur till stan med mamma, men det blev fort bara en tanke. Mamma orkade inte men jag funderar ännu på att ta en buss själv och kolla lite i stan ändå! Vad tänker ni göra idag?



<3

Fashion online-7 Maj

 
 
Skulle gå in på Bikbok och kolla om jag kunde hitta en jeans jacka som jag gillar mycket! Men den fanns tyvär inte på bild på deras hemsida. Men något annat trevligt var den nya designen på sidan och att det fanns fina mode bilder, så jag lånade en av dom blev så sommar sugen av den här bilden!



<3

Syskon kärlek-7 Maj

 

Just nu efter maten är musiken på, syster pysslar på en bildinlämmning och jag gör nära på inget alls. Riktigt skön stämmning! Snart blir det TV:n och godissom fortsätter vår myskväll. Hoppas att ni får en härlig fest kväll,myskväll eller villken kväll ni fixat blir bra! Jag hör av mig senare i kväll!




<3


BFF´s in the sun-3 Maj

 

 

 

 

Bilder från igår med BFF ! Toppen väder, mysigt, sång, skratt och allt man kan önska sig! Kunde inte varit bättre sällskap heller. tyvärr har den härliga solen gömt sig idag, kom fram till imorgon tycker jag! Vill för övrigt säga att jag verkligen har världens bästa kompis som lyssnar på mina dumma tankar tack för det Pussan!



<3

Home alone-2 Maj

 

Lugn frukost farmför TVn efter en morgon joggingtur! Smoothie med päron,jordgubbar och apelsinjuice den smakar riktigt gott så tips från mig är att kanske ta den till fika? Efter frukost blir det en lite stund pluggande. Sen skall jag träffa en kompis i stan, så skall vi sätta oss i en park för att sjunga och spela lite gitarr. Hoppas ni får en lika skön dag som jag!  

Gafas de sol en-1 Maj

 

 

Ont i fötterna, trött! Men vem bryr sig? Tack för kvällen alla underbara! Dagen har varit lugn, åkt lite bil visat litte "gotländsak små ställen" för spanjoren. Nu blir det snart lite plugg och så skall jag sjunga mycket sen! 



<3 


<3

Música en alto volumen-1 Maj

 

(Ironisk bild)

Klackarna på, musiken med och det blev en UNDERBAR kväll igår! Fy fasen vilket härligt ös det var på disco space, haha! Minnen, skrik i försök om att överrösta den höga musiken! Vi gör det igen, igen och igen!



<3

RSS 2.0