Always-31 Mars

 

Bild från igår kväll när det blev sen kväll i skolan. Vi hade en så kallad "Soppkväll" som vi har lite då och då när famiöjen får komma och titta runt lite i skolan. Efter som att jag och Pussan nästan alltid spelar och sjunger i koridoren tänkte vi att vi kör lite på soppkvällen med. Det gick riktigt bra!


<3

Natti natti-28 mars



Har varken hunnit eller orkat att blogga på hela helgen. Men jag ville bara önska er en härlig natt sömn!
God Natt!


<3

Clothing-25 mars



Förlåt för dålig bild, men bussen kom när vi tog korten så han inte ta fler.

Jacka-Veromoda
Halsduk-Utomlands
Tunika-JC
Leggings-Ullared
Stövlar_Dinsko

God natt allihopa



<3

The best-25 mars



För att komma till skaparen av bildens blogg tryck HÄR!

rolig men tröttsam dag idag. Först skola. Uppföljt av utveklingssamtal. Jag och mina lärare är ganska överens om att det funkar bra i skolan och det känns riktigt bra! Sen hadde jag sång lektion. Nu sitter jag här efter att faktist har hunnit att pluggat. Skall försöka att slänga in en dagens outfit innan jag skall sova med! 



<3

This is my life-24 Mars




 
Pc1. Man kan ju alltid försöka sig på att vara söt, men lyckas nej.
Pc2.Sen orkar man inte med att anstränga sig helt enkelt.

Lite kort från när jag och syster fikade lite tidigare idag. Dagen har varit bra och jag har varit glad! Snart skall jag plugga lite engelska. Men först skall jag fixa ihop lite fler låtar på en ny spotify lista som jag sen kommer att lägga upp här på bloggen.

<3

Outfit-24 mars





Jacka-Veromoda
Halsduk-H&M
Tröja-Bikbok
Tjockis-CUBUS
Halsband-Guldfynd
Väska-Accent
Jeans-Ginatricot
Stövlar-Dinsko
Vantar-Klädhuset

För er som undrara så är en Tjockis en tjocktröja, bara så att ni inte behöver gå och fundera på det jätte länge tänkte  jag! Ha det bra så hörs vi lite senare.



<3

Skolan-23 mars


Allt, allt och yterligare allt som har med skolan att göra det vill säga läxor tar så stor plats! Därför blir det mest blogganed på dom underbara gelgerna. Nu blir det sängen för min del. God natt på er. 



<3 

This is me-21 mars

 

Den här gången blev det en låt ur filmen Camp rock. Hoppas att ni gillar den, jag själv blev inte helt nöjd. Lite tråkigt låt val kanske men komm inte på någon bra låt som jag kunde sjunga har ni några önskelåt jag skulle kuna sjunga är jag tacksam!


<3

I want it all-21 Mars





Halsband-Guldfynd
Skärp-H&M
Tröja-Bikbok (Ny!)
Leggings-VILA

Det här hade jag på mig igår kväll.  Jag blev väldigt nöjd med mitt hår måste jag bara få säga, enkelt men snyggt. Jag kunde tyvär inte ta något kort innan vi åkte för lite tid och ingen kamera. Så jag tog korten någon gång runt 01.30 igår natt därför blev dom lite suddiga. Hoppas att ni hade en lika rolig kväll som jag igår!


<3

Sunrice-20 mars





Jag mår toppen! Skall om någon timme fixa mig inför 50 års fest! Jag tror nog att det kan bli riktigt roligt! Skall försöka att lägga upp någon bild på mig och mitt utseende för kvällen lite senare. Ha en toppen stund sållänge!



<3

Sweet dreams-13 Mars



Jag mår så bra! Jag tycker att det är värt att ta upp ibland, ibland är idag! För jag har varit ute riktigt mycket och det är så skönt med sol! Nu skall jag gå och fixa en outfit till i morgon. Jag älskar att göra det kvällen innan för då blir det inte alls stressigt på morgonen. Så jag tänkte bara säga god natt till er.



<3

Singing-14 Mars



Liten ny sak jag ville testa här på bloggen. Att lägga upp lite låtar när jag sjunger. Jag har ju pratat om att jag sjunger så nu får ni lyssna! Dock har jag ju varit förkyld så fick lite svårt att andas vilket slutade i att jag sjöng lite hackigt. Säg gärna vad ni tycket.


<3

Suny sunday-14 Mars



 

Så klart kom det ju inte upp något mer här igår kväll, men ni vet ju hur jag är när jag lovar saker. Men bättre sen en aldrig! Nu skall jag försöka korta ner en låt text lite, fixa med acorden till så jag kan få hjälp med kompet. Hoppas att ni får en underbart solig dag!

smyckern-Ingen aning
kofta-JC
Linne-Cubus
Skärp- H&M (Nytt!)
Jeans-Bikbok (Nya!)



<3


American pie-13 Mars



 

Glädje är att hitta en riktigt söt låt tycker jag! Sånt gör mig på riktigt bra humör precis som nu! Nu skall jag bara lära mig den långa texten men det skall jag nog kunna fixa på något vis. Snart kommer det ng upp några riktiga bilder här på bloggen med. Det vill säga kort på lite nya inköp till garderoben! Ha det toppen så länge höreni!



<3

B&J´s - 12 Mars





Efter som att mamma skulle till stan igår och handla lite så passade jag på att be henne köpa hem en B&J´s till mig. Jag är så otroligt glad över att hon gjorde det med för gud vadet är gott! Priset är väl ganska mycket för en så pass liten förpackning men den är ju dubbelt så god som en vanlig glass förpackning! Det är så värt varje öre!




<3

Fixa och trixa-12 Mars

Nu skall jag försöka att göra lite nytta. Jag började ju med min grderob igår, nu skall jag fasen fixa färdigt det! Ha en bra dag!



<3

Fixa och trixa-12 Mars

Nu skall jag försöka att göra lite nytta. Jag började ju med min grderob igår, nu skall jag fasen fixa färdigt det! Ha en bra dag!



<3

Photograph of a girl-11 mars



Jag är så trött att jag snart somnar. Men såklrt trottsade jag det förut genom att göra ett rick i min stökiga garderob och ränsade ur en del kläder som skall bort. Men inget har ju kommit in i garderoben ännu.  Jag tänkte faktist också säga till er att jag är lite stolt äver bilden som jag och syster har fixat tsm. Jag har tagit kortet och syster har redigerat. Kolla på ögonen, jag är riktigt nöjd!



<3


Ice cream-11 Mars



Detta skulle hjälpa mig att bli frisk, glass!  Men jag har ingen god glass så jag får sitta och se på tv och försöka bli frisk utan min glass.


<3

Persika-10 Mars





Soligt väder Smottie och nu en macka som min gulliga syster gjort till mig!


<3

News-10 Mars











Pc.1 Gina Pc.2.Accent Pc.3.Monki Pc.4.Gina Pc.5.Gina

Nytt i garderoben från stockholmsresan! Kom nyss in från att ha suttit ute och solat mig lite efter som att det äntligen har börjat bli bra väder! Jag är så otroligt glad över det. Dock har kan jag inte göra så mycket mer en att sitta ute eftersom att jag är sjuk! Hoppas att ni mår bra! 



<3 

Lov planer-2 mars





( inet seriösa bilder! )
Sista kvällen hemma på lovet resten av lovet kommer nämligen att spenderas i sthlm men Härligaste Jossan! Men jag vi åker inte riktigt ännu. Så i morgon skall vi kolla när vår klass spelar fotboll! Köpa lite godis till resan och sen hem till Jossan och mysa lite för en tidig morgon på torsdag.

Rewind time- 1 mars





Mina stora planer för idag är att ligga i soffan och ha film maraton. Men skall jag vara helt ärlig tror jag att jag orkar se ungefär en film! det fins nog inte så mycket annat jag kan göra så nu skall jag gå och göra ett försök! ha en härlig dag!



<3

RSS 2.0