New and unusual-29 April

 

 

 

Ny klippt hår! Jag tycker att det ser lite mesigt ut men jag är ovan som min kompis fick mig att inse! Vårigt nagelack från dephend. Bra hummör, ja allt är väl som det ska.



<3

a bit of ibnspiration & much joy-27 April

 

 

 

Jag förstår verkligen varför folk säger att man skall leva dagen som det vore den sista! INte för att jag gjort något specielt som gjort denna dag olikt en annan. Bara ett toppen humör, inga sura miner, glädje, skratt jag vet inte hur mycket härligt jag kan räkna upp! Är det solen och vänner som gör mina dagar? JA!  Min vänner är dom bästa

<3 


I feel good in the sunset-26 April

 

 

 

Underbart var det ute! Det är något med mig som när jag är i skolan, runt folk i almenhet blir jag en glad och sprallig tjej. Men en kväll som den här då kan man inte tänka sig att jag är en sådan tjej. Jag har även börjat känna i hela kroppen hur bra jag mår efter att jag började träna, stort tips från mig. På något vis även om det är mycket så känns det som att jag kan klara allt



<3

Stort leende-25 April

 

 

 

Så här brukar allt bilder bli till slut, från seriöst till minde seriöst! 

Det är sol ute, jag har inge måste saker att göra en soft dag och jag mår verkligen toppen! Kan det bli bättre än dethär? Jag skall försöka att lägga upp en inspelning när jag sjunger om jag får igång programet. Ha en toppen dag!



<3

Lite av varje-24 April

 

 

 

 

Bilder från dagen när vi firade Linnéa!



<3

Sweet 16-24 April

 

Idag fyller min syster Linnéa 16 år! Hon har gått igenom mycket, tyvär många motgångar. Men med dom motgångarna har hon visat att hon både va och blev starkare! Det är otroligt hur stark hon är. Hon är smart, bra på att spela tiater och hon tänker alltid för mycket på alla andra. Jag Älskar dig syster hoppas att du haft en bra dag!





<3


Kvällsmat med jordgubbar-24 April

 

 

Jo jag vet att klockan snart är 10 och ja jag skall äta min kvällsmat nu. Lite sent kanske, men jag ville inte äta inna jag tog en joggingtur så det fick bli nu efter som att jag va för trött för att äta direkt efter! Jag är verkligen stolt över hur långt jag sprang! Nu skall jag äta, hörs snart igen!




<3

<3-23 April

<3 

Här är några låtar som jag verkligen gillar mycket!




<3


I´m alive-22 April

Jag lever, bara upptagen dag idag! Hoppas att ni haft en bättre dag en jag. Det har både snöat och varit strul i skolan! Ingen bra dag. Bildlöst inlägg för att jag sitter vid Morfars dator. Nu skall vi äntligen snart hem.



<3

Sun & snow-21 April

 

 

Gårdagens outfit blev den här. Det var även underbart väder med tanke på dagens hemska syn när jag vaknade. Snö, det är april. Som tur är så kan man nu se blå himmel och solen har varit framme.

Vita baströjor-Åhlens & Gina
Skärp-VILA
Halsband-Indiska
Jacka-Veromoda
Leggings-H&M
Skor-Converse



<3

The sun makes me happy-19 April





 

 

Bilderna beskriver att jag älskar solen och varje morgon när jag vaknar tittar jag direkt mot förnstret med förhoppning om att det skall vara sol ute! Det glädjer mig att man faktist kan sitta utte i värmen på lunchen och det märks att inte bara jag blir gladare av solen!




<3

Bed time-18 April

Jag skall sätta kameran på laddning nu,det skall inte bli ett till inlägg på länge utan bilder till nu! Skall bara skriva färdigt en liten sak till er. Jag är jätte trött för tillfället och bara längtar till min underbara säng! Jogging rundan tog kål på mig ch så lite för dålig sömn i natt när jag sov på avatar när Jossan somnade haha. Nu skall jag ladda kameran och sen sova! God natt.



<3

Träning-16 April

Det är något fel på när man laddar upp bilder! Så det blir helt enkelt en uppdatering utan bilder då. Vädret är verkligen inte som det skall. I morse var det sol, som sedan blev till jätte mulet väder, som blev till snö och nu är det soligt som tusan igen! Solen passar mig perfekt för det blir en liten jogging runda nu! Ha det bra!



<3


SOL-15 April

 

Jag mår bara så bra av våren! Vår kännslor, kanske någon vår kärlek, haha det där med vår kärlek får vi nog ta med en nypa salt. Men det känns så bra och jag verkligen laddar upp efter den jobbiga och tråkiga vintern. Soleb har kommit och  den måste vara här för att stanna och det vet jag att jag inte är ensam om att tycka!


<3

Happy-13 April






GLAD GLADARE GLADAST!



<3

Jeansjacka-12 April

 

Jensjackor är riktigt snygga och moderna nu  vår och sommar. Så jag funderara på om jag skulle köpa en jeansjacka, vad tycker ni om ´den här jackan över? jag gillar den mycket!


<3

Så snurrar du min värld-12 April



 

Idag fick jag åka hem tidigare från skolan efter som att jag inte mådde bra alls. Så när jag kom hem somnade jag direkt i min säng, riktigt skönt faktist. Sov inte klokt i natt heller så det behövdes. NU skall jag bara ta det lugnt resten av dagen, inga läxor har jag heller så sjukt härligt!



<3

Outfit ute-11 April





 

Ja, det skall se ut som en outfit. Även fast jag inte har varken fina eller roliga kläder så ville jag ta otfit bilder!
Vi var på en lite utflykt så jag tog ju bara på mig något skönt! 

Jacka-Veromoda
Tjockis-Intersport
Linne-Cubus
Jeans-Bikbok
Skor-Converse

Svart&vitt-10 April







Lite mindre allvarliga bilder som ni kanske ser. Vi gjorde det för att ha kul och det lyckades vi bra med skall jag säga! Många kort blev det som man verkligen inte skulle visa upp alls för någon!


<3

Fun whit color-10 April





 

 

Ja, får man något mer en vårkänslor? Enligt mig, nej! Vi passade på att ta lite kort jag,Anna och Jossan sist hon va här. Det blev ju faktist riktigt fina kort på Jossan!  Skall lägga upp två till i svart vitt snart.



<3

Bra start på dagen-8 April





Har just tryckt i mig en stor smotie och en nästan lika stor macka till frukost. Bästa starten på dagen med smotie! Nu är jag riktigt laddad för en härlig dag i solen som först börjar att springa runt lite på stan, som sedan slutar med en bowlling stund med vänner! Ha det toppen bra idag!



<3

RSS 2.0