Stickat-29 September





Jag sprang en stund på stan efter skolan, då blev det en mysig höst halsduk:). Det skulle faktist göra mig riktigt bra om jag kunnde hitta lite lagom dyra höst kläder. Till min rätt så toma garderob! Ja, den är inte tom på kläder jag köpte i 4-5:an, det är nog det som gör att det ser ut som en garderob. Nu skall jag gå och sova, för det har varit en riktigt lång dag

Love story-29 September



I dag blir det utom hus dag i skolan. Får se hur det blir. Det blir iaf piano och kör ikväll! Det skall bli roligt! JAg har fortfarande idé torka, jag vill gärna ha er hjälp med det! Nu måste jag tyvär sluta skriva. Vad gör ni i dag? HA en bra dag :)



<3

Now is the day over now it's bedtime-27 September





Nu är det värkligen dags för att sova. Men det här får bli några av dom sista minuterna som jag är vakn ikväll. Det bler en bra konsert, sen en mysig midag efter. I morgon kanske det komer lite bilder på min nya höst jacka jag införskaffade i lördags:).



<3

Fixad och klar-27 September





Nu skall jag snart åka till stan och sjunga sista gången innan Världs musiks dagen här på Gotland. Konserten är i kväll vid 4 i Domkyrkan. Så det är så min dag skall fortsätta! Jag ser fram emot att få sjunga med kören:). Bara massor med duktiga tjejer!

Tar igen-25 September









Här får ni lite bilder som är tagna dom senaste dagarna. Jag har inte tid att blogga så mycket! Antingen måste man plugga eller så är man så trött så man bara ligger oh ser på tv. Just nu har jag faktist gjort allt av det! Hoppas iaf att ni mår riktigt bra! Ha en bra kväll!



<3

Snabbis-23 September


I dag är det en jätte blåsig dag. Det blåste när jag vaknade och det blåser ännu! Som tur är slipper jag gå till bussen i dag! Snart skall vi åka till skolan! Jag vill och vill inte!  Men jag hoppas värkligen att ni får en härlig dag så hörs vi i kväll.



<3

Kärlek till vänner och till sånna man älskar-22 September

Ja kärlek det är svårt! Att visa hur mycket en vänn och en kärlek betyder! Jag kan säga er att mitt (Och antagligen era) liv är fylda med jätte mycket kärlek just nu! Jag vill värkligen visa folk hur mycket dom betyder, men det är tyvär inget jag är så bra på! Med det här säger jag godnatt. Sov så ni blir riktigt pigga i morgon:)



<3


Några sakre jag längtar till-21 Septeber

*Att få träffa en kille jag tycker mycket om just nu! *Att hitta en höst jacka *Höst lovet *Att en dag faktist sluta skolan! *Att ha mycket pengar! I bland fins sånt här i mitt huvud! Vad fins i era hunuden just nu? Som ni funderar mycket/lite på men ändå har tanken kommit upp. Nu skall jag snart sova, lång dag i morgon så detta blir en god natt inlägg från mig!

Pictures from yesterday-21 September







Här är lite bilder från i går. Då jag fick vara med Jennifer igen:D. Då rodde vi bland annat lite i deras kräft damm:), när solen gick ner (Det var värkligen mysigt!). I dag var jag (Athene skoaln) lediga! Så jag passade på att följa med Jennifer till klinet. Jag har rätt så mycket kompisar där, och så följde jag med på lektionerna:).



<3

Namsdags barn-20 September







Jag och mamma åkte till afären och köpte lite pastasallad:). Sen åkte vi till stranden och åt den i solen:). På väg dit ringde mormor och morfar. Dom grattade mig på namsdagen:). Så nu när jag vet att jag har namsdag kan jag berätta för er att jag haft en bra namsdag i dag;). Nu skall jag åka till Jennifer! Får se om det blir någon blogg förens i morgon kväll.



<3

Kakor-20 September





Just nu:
Har jag lyckats att bli hur sugen som helst på att springa ner till affären och köpa lite kakor! Det kommet tyvärr inte att bli så bara. För jag måste spara på mina pengar (Även fast lite kakor inte kostar så mycket) plus att jag måste vara här för mamma jobbar med maskiner (Som är "Farliga") Nu har ni fått veta vad mitt dagens behov är!



<3

Idè torka-20 September



Efter som att jag inte har någon aning om vad jag skall blogga/skriva om så ber jag er m hjälp. Vad vill ni läsa om i den här bloggen? NU är jag på mammas jobb. Funderar på vad jag skall göra. Om jag skall gå till afären och köpa något lite gott att äta.  Vad skall ni göra dena härliga söndag?



<3

Smarties-19 September




Dagen har varit väldigt bra:). Mysigt men mycket (Väldigt mycket) folk på invigningen i dag. Sen en härlig 4timmars shoping runda med Jennifer:). Det slutade med att jag köpte två jackor jag skall bestämma mig om villken jag skall köpa. Sen avslutade vi det hela med en glass!


<3

Sovande-18 September


Nu vill jag bara passa på att önska er läsare en härlig skönhets sömn;). Nej men sov gott allihopa:) det
skall jag göra och jag behöver det värkligen efter den här dagen.



<3

Popcorn frisyr-18 September





Oredigerade bilder från en snabis fototur med syster (anna). Hon har fler bra bilder och jag tog lite kort på henne:). Mysigt:). Nu skall jag snart börja fixa mig för att ligga och läsa i min säng, efter lite popcorn och cola med syster(Anna) och mamma en stund.  Jag vill även önska er en mysig kväll!


<3

Snart mys i soffan-18 September

Efter en lång dag (Vi slutade ändå vid 14.30) så är jag helt slut. Jag har inte varit på topp i dag om man säger så. Jag har frusit, varit tröt och ledsen. Men alllt känns bättre nu:). Han med kör en stund med:). I morgon skall jag till skolan i 2 timmar:). Skall vara invigning (Skolan flyttade nu när jag började sjuan). Så blir det en stund på stan med VÄRLDENS finsate och saknade Jennifer<33 


<3 

Vad händer när det inte är lektion-17 September





Så här kan det se ut på våra raster. Vi lånar en gittar så ofta vi kan;). Nu skall jag se på tv och ta det lungt hela kvällen. Inte plugg i kväll. Även fast jag borde plugga, så måste man göra lite  som man vill ibland. Nu skall jag bara komma på något mumsigt att äta. Jag har socker sug! Vad har ni gjort i dag?



<3

Tummen upp-16 September



Ja tummen upp för att det börjar bli höst på riktigt nu, inte brar att man inbillar sig att det är kalt och blåser. På mornarna fryser jag nästan så jag dör! JAg måste därför leta upp en Höst/Vinter jacka i helgen:). Blir en runda på stan med Käraste Jennifer:). Hur har er dag varit? Min har varit super tror jag;).



<3

The music in the house-14 September





Syster (Linnéa) såg att det var otroligt fin himmel och jätte fint med rök på marken ute. jag rusade ut med kameran! Men inte ett enda litet bra kort blev det! Jag måste nästan säga förlåt för det, ni skulle värkligen förstå hur fint det var om det funits några bra kort! Dagen har varit bra:). Fins väl inte så mycket mer spänande att berätta än så;) Men kvällen har varit helut underbart fylld med musik! Jag har skrivit en helt ny låt! Riktigt glad är jag öer det med!


<3

Sissta rycket-13 September





Nu skall jag plugga en sista stund i dag, sen skall vi någ åka hem. HIttade inte något jätte bra på H&M eller någon anna sida. Får leta i stan någon dag efter skolan:). NU skall jag plugga!



<3

Höst shoping-13 September



NU har jag fixat mig en kopp varm choklad:) till den blir det nätt shoping, en höst jacka behöver jag och jag tänkte se om jag hittar någon på kanske H&M eller Lindex. Får se hur det blir.



<3

I miss you-13 September







Ja nu har jag pluggat (Bara spanskan kvar) hunnit att äta mat med världens bästa mammi:). Det är faktist ganska mysigt att sitta här, trots att ljudnivån är hög. Man vänjer ju sig efter ett tag. Nu funderar jag på att se om jag kan hitta någon höst/vinter jacka, eller skor:). Vad har nu gjort i dag?



<3

Jobbar kanske på jobbet-13 September


Här sitter jag just nu

I den här miljön, så ni ser hur bra jag (Och sakerna) passar inn;) 

Så en bild på mamma som jobbar;) 


Jag borde nog börja plugga nu. S¨jag får lite gjort, en matte läxa är ju inte så jätte mycket gjort om man säger så. Men jag ha kollat igenon 60 blogg inlägg! Så lite har jag gjort ändå;). Ha det bra nu så hörs vi snart igen (När jag tröttnat på pluggandet) 



<3 
 
 

My new bag-13 September



 







Just nu sitter jag på mammas jogg och skall plugga. Men jag gjorde min matte läxan, sen ville jag såklart visa upp mitt fynd från igår på marknaden:). Jag ha ju letat efter en väska välfigt länge. Så jag blev super glad när jag hittade dena i går för 170 kr! Jag Älskar den! även en liten dagens outfit kom i dag;) 




<3

Studying day and night-10 September



Jag har ju inte bloggat på ett tag nu. Jag vet att det värkligen inte är bra! Men grejen är den att jag pluggar massor! jag vet inte varför riktigt, men jag får inte in något i huvet annars. Så ni får stå ut md att det är lite inlägg på den här bloggen. Visa dagar mer och vissa dagar inget alls. Hoppas att ni mår bra iaf.



<3

Dags att sova-7 Augusti



Svod dags alldeles snart. Skall bara packa lite gympa kläder tills i morgon. Sen kan jag lika gärna gå och lägga mig i tid. För jag har en lite dum vana att smsa alldeles för sent på kvällaran! Inte alls bra. Men god natt alla söta:)


<3

Höst garderob-7 September

Just nu sitter jag och drömmer att jag har en jätte stor garderob fylld med mysiga höst kläder! Tur att man iaf kan drömma!



<3

Varma kramar-7 September





Ja dagen har varit helt okej. Vad fins det mer att säga om skolan en helt okej?. Det är iaf tur att man kan få några kramar hit och dit. Dt är nog dagarnas räddning måste jag säga! Annars har jag faktist inte gjort så mycket. Städade lite på mitt rum och så.



<3

Ingen bild-6 September





Hejsan:)
 Dagen blev mysig, även fast den tyvär inte blev med Jennifer (Saknar dig Hjärtat). Jag följde med Mamma och Pappa till Vamlingbo, där pappas bror bor. Pappa kollade på jogg hos dom:). Sen satte vi och fikade. Nu skall jag gå upp och se på tv, sen blir det sängen för min del:). Så God natt söta läsare:) 



<3

Den gråa färgen har tagit över-6 Augusti





Dom här bilderna kom alldrig upp igår. Mamma och pappa hadde båda datorerna, så till slut orkade jag inte vänta längre. Jag gick helt enkelt och la mig. Jag blev trött redan vid 10 igår, efter allt mit fixande. Men i dag skall jag kolla om Jennifer vill åka till Roma och bada lite. Dock blr det innomhus i så fall, för vädret är väl inte det bästa. Men enligt mig är det typiskt söndags väder, grått och mysigt väder:). 




<3

Väntan-5 September


Som sagt väntar jag, på att min systers kaka skall svanla. Så vi kan äta lite fika! Nu har jag nästan gjort alla måste saker, skall bara plugga lite på spanska läxan! Vad har ni gjort den här lördagen? Nu skall jag fixa fikat:).



<3

Pizza frukost-5 Augusti





Igår åt vi pizza till kvällsmat. Då blev det lite pizza över, som jag och mamma åt till frukost för en stund sen:). Idag skall jag försöka att hitta på något skojigt med någon:). Men först skall jag fixa ute vid hundarna och klippa gräsmattan.  FAst först skall jag sitta här och mysa en liten stund.


<3

Regn från himmlen-3 September





Nu har regnet värkligen slöpt loss! Men dagen har varit helt okej. Mäst massor med tråkiga lektioner. Snart måst jag plugga på läxan till i morgon 17 spanska glosor! Det fins nog inte någon väre läxa en glosor tycker jag! Som jag stött på än så länge alltså;). Nu skall jag plugga!



<3

Men så gott-3 September





Dom här godsakerna (Och andra godisar) är ett stort problem för mig just nu! Det ligger nämligen en kjosk ca en km från skolan. Då är det en väldigt lätt sak att slinga förbi där och köpa lite godis när man egentligen bara skulle gå till busshålplatsen långt bort, för lite extra motion.




<3

Sång dag-1 Augusti



Dagen har varit en helt vanlig skolda! Mycket information. Vi fick även en läxa i spanska, igen! Men min syster säger välkomen till högstadiet! Jag tackar för det kära syster;). Men efter skolan sprang jag runt lite på stan med syster och kära Linn:). Sen bled det körden nästa:D. Skön dag ändå;). Hur var er dag?




<3

RSS 2.0