Candy Land-29 november 

Var på Jul skyltning (Marknad) mot kvällen med familjen! Det är så mysigt att veta vart jag än går nu så kommer jag höra en jul låt från någon högtalare, jag kommer se marchaller och jul pynt! Det är en underbar kännsla! Nu har vi ju även tänt det första ljuset! Julen väntar runt hörnet och det gör vintern med hoppas jag!<3

I´m back-25 novemberHär får ni några bilder på mig;), halsduken får symbolisera att jag är förkyld och det är väl en av skälen till att jag varit borta från bloggen, ett annat är att jag har haft många prov! Det är vell så när man kommer upp till den "Riktiga skolan" . Men nu skall jag plugga matte inför prvet imorgon. Ha det bra!
<3

Noll noll-23 november

Utan ideér blir det ett inläg nu utan bild! Förlåt för det! Imorgon (Kanske) det blir ett inlägg, det har blivit någon liten busig blogg paus utan att jag har bestämt det själv. Har inte funnit tiden till at bara skriva. Hoppas att ni mår fint!
<3

Dad-22 novemberGrattis Pappa! Hoppas att du får en härlig dag!

Just nu lysnar vi på pappas present, Ted gerdestads samlings box. 8Underbara ted skivor!
Senare idag kommer det folk hit, så det blir någon bit tårta och trevliga släkten! Nu skall jag springa och fixa mig och mitt rum!<3

Hur skall man kunna älska någon, som redan älskat någon annan-20 november

Mummsiga bullar som bakades i ugnen i kväll! MIn dag har varit bra och sista lekionen var riktigt rolig! Jag hadde bland annat någon lera i mitt ansikte! Som niförstår var vi lite skojigga (Eller bara flummiga). Men nu ser jag såklart på idol, vem är eran faorit i idol?<3

In Paris-20 november(Tråkbilder)

Tröja-Cubus
Kofta-Bikbok
Jeans-Veromoda
Armband-Lindex

Vad tycker ni?
<3

News-18 november


Regnett smattrar mot fönster rutorna och jag gädjer mig åt att jag får sitta inne i ett hur under ett tak! Det här är dom sakerna jag köpte igår, vad tycker ni? Ni får se bättre nilder när jag har dom som outfit! Då kommer det bättre bilder på tröjan iaf! Hoppas ni haft en bra dag!
<3

M-18 november

Bilder från dagen på stan med syster! Det var mysigt och jag gjorde två inköp som ni får se imorgon! Men nu blir sängen nästa! Sov gott.<3

The citty-17 november

Siddiga och tråkiga bilder! Men det är så här jag ser ut för dagen i stan! Skall nsart cykla till bussen sen börjar det roliga Shopingen! Bilder kommer ikväll! Ha en bra dag på er!

Tröja-JC
Jeans-Vila
Ringar-H&M
Halsband-Bikbok


<3

Share your happynes-16 novemberJag blev väldigt glad i dag  när jag fann ett paket glass i frysen. Så tog jag upp den men så märkte jag den söta texten på sidan! Dela gärna med dig! Det gjorde iaf min kväll! Har ni någon gång tyckt om något sånt där litet trick? Jag gick helt klart på det;)<3

Ring-15 novemberJag hadde tyvär inte riktigt tillräckligt med inspiration för att ta någon roligare bild. Jag har jobbat ihop pengar i dag så jag har pengar till tisdag! Då skall jag och en av mina systrar (Kanske två) till staden och shpa något fint. jag vet en sak jag skulle vilja ha på Lindex men sen får jag se om det fins.


<3


Strawberry-14 novemberIbland känner man ju sig otroligt "på hittig" Jag menar se bara på mina "påhittiga" kort^^. Om jag skall komma till något klokt med det här inlägget så blir det nog att  jag är väldigt trött i både kroppen och i huvet efter att ha hemma trännat även den här lördagen! Tack föresten för komentarerna på inlägget neda!<3

Mysko-14 november

Just nu sitter jag gång på gång och försöker komma in på H&Ms shop online! JAg komm in en gång och såg alla skorna! JAg vill värkligen ha ett par av dom! Just nu försöker jag ju då kolla upp priset på dom här UNDERBARA skorna! (Fotona tog jag i morse precis när jag vaknat)
<3

Colorful world-13 november

Så här så jag ut i dag! Det har varit en halvseg skoldag! Ett plus var att min snälla svenska lärare släppte mig tidigare från lektionen så jag skulle hinna med min tidiga buss hem! Sen 3 har jag varit hemma och det enda jag har åstad kommit är dom här bilderna och några sms.

Randig tröja-Indiska
Vita bas linnen-Cubus&Åhlens
Kofta-Bikbok
Tights-Cubus
Halsband-Bikbok<3

Boring-11 novemberRätt så enkel outfit i dag, kanske till och med lite tråkig.

Jeans- Vila
Svart bas linne-Cubus
Grå cardigan-Ginatricot
Halsband-Guldfynd

Det jag skall göra nu är att plugga! Riktigt tråkit men har jag något val? Nja, tror inte det om jag skall gå på jul lov med G i alla ämnen!


<3

Wat i Want-10 novemberDet här drömmer jag om i stället för att plugga! Varför gör man ALLDRIG det man skall? Men kläderna och skorna är allt från H&M. Villekn tycker ni är finast? JAg ÄLSKAR allt och sitter och önskar att jag hade så där 2000-3000kt mer i plånboken!


<3

Natti natti-8 november

Nu skall jag gå upp och sova i min säng! Vill även passa på att önska er en bra dag i morgon!
<3

Father's Day-8 novemberDet är ju fars dag i dag! Fast min fars dag tillbringas utan pappa som åte till småland i Torsdags. Men ha en bra fars dag pappa! Vi (Mamma, systrar och jag) åker till mormor och morfar i dag! Det blir nog laka bra:).  Var befinner ni er i dag?


<3

This night-7 novemberEfter att jag hemma tränade (Sitt upps, armhävningar och sådant) i ca 40 min så tänkte jag att jag faktist skulle belöna mig lite! JAg städade och i dag så jag bakade en äppel paj! Den sitter jag just nu och smaskar på!<3

Ringar-7 novemberJag vet faktist inte hur länge jag har velat ha den här ringen! Men jag börjar fundera på om ag skall ta och beställa hem den! För här på Gotland har det bara varit jätte jätte stora ringar, så jag har inte riktigt hittat någon jag ville ha! Får se hur det blir med den här. Men villken färg skall man ta?


<3

Mor & Dotter-7 november

En liten konversation under reklam pausen (När dom gjorde reklam för den nya Sony Ericsson)

Mamma- Kan man se rakt igenom mobilen?!
Lisa- HAHAHAHAAH!
Lisa- Mamma det är kameran ju!
Mamma- Men vadå har dom inte kommit på en mobil som man kan se rakt igenom på ännu?
Lisa- Nej, det går ju inte! Man måste ju ha massor med sladdar och annat i en mobil för att den skall fungera!
Mamma- Men! Det går säkert att göra en mobil som går att se rakt igenom med! Och jag var den första som 
              kom på det!


Ja, Som ni förstår så har mamma kommit på en ny lite coolare mobil! Får se när hon värkställer denna mobilen!<3


If I had to choose-7 november

Ja om jag fick väla skulle jag ha dom här kläderna på mig i dag! Dock är det en aning för kalla kläder för det här vädret! Men skorna är från dinsko, Kläningen från Bikbok, koftan från Åhlens och halsbandet är från guld fynd! Vad tycker ni? Fint eller är jag ute och Cyklar?

Cozy!-6 november

Mamma, ljus, räck mackor , tv och lite ostbågar är min kväll i enkla ord! Det var riktigt mysigt att ah en ensam kväll med mamma. Men nu har hon gått och lagt sig, villket jag tänkte göra väldigt snart men! Hoppas ni haft en lika mysig dag som jag! Jag har glidit runt i koridoren och frysit, men jag blev värmd av mina kompisar:)

<3

Det regnar ute, nej det är snö-4 november

Har inte blivit något bloggande dom två-tre senaste dagarna, ena kvällen hadde jag inte tid och andra kvällev blev det ström av brott. Men nu är jag här igen! Ni får se en liten llite det av dagens klädsel, ett par Jeans från Veromoda. Den första snönn har även fallit i dag!


<3


Do not know what to say-1 november

Jag har värkligen inget vettigt att säga. Så jag är nästan tyst i dag på bloggen.  Hoppas att ni mår bra!


<3

RSS 2.0